2777
2789
عنوان

HCG

125 بازدید | 12 پست

خانما من ۸روز بعداز تزریق دوتا امپول باهم بی بی چک زدم ومنفی بودحالا امروز ۱۳ روز بعد از تزریقه اصن امیدوار باشم به مثبت شدن؟یادیگه همون منفیه؟اگه فردا بزارم جوابش قطعیه؟

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم تا۱۴روز مثبت کاذب

همون منم واسه همین ناامید شدم اخه ۸روز بعدش منفی شد😔

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا
ببین باید از موعدت گذشته باشه خب عجله نکن گلم امپول باید جواب بده معمولا

ینی امیدی هست؟۸روز بعدش که منفی شد😔

الان چندمه سیکلته

الان۲۵سیکلمه

اخه روحساب اینکه تا ۱۴روز مثبت کاذب میده منم روز ۸زدم که بی بی مثبتو از نزدیک ببینم ولی اونم منفی شد

الان۲۵سیکلمه

خیلی زود زدی خب هنوز که نشون نمیده بی بی چک بزار چند روز از موعدت بگذره جدیدا چرا همه انقد عجله دارن من نمیدونم استرس بیخود فقط توخودت ایجاد میکنی همین صبور باش گلم

اگر شد که چه بهتر اگر شد اخر دنیا که نیست گلم دوباره تلاش میکنی چرا روحیه تو خراب کنی و هی استرس بدی این پروسه ی چیزیه که دیرو زود داره اما سوختو سوز نه توکل کن به خدا بگو عرزند سالم و صالح بهت بده انشالله به همه منتظرا

من بعد امپول کلی علائم بارداری داشتم همه میگفتن صد درصد حامله ای

روز ۱۴ بی بی زدم‌منفی بود

و ۳ روز زودتر از موعد دقیقا ۱۸ روز بعد امپول پریود شدم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰