2777
2789
عنوان

بیاین عجله دارم ....

258 بازدید | 27 پست

با شوهرم زیاد دعوا داریم از بحث های خودمون تااااا بی توجهیش به پسرم 

کلا زبونش اندازه دسته بیل واسه منو پسر 2سالم  همیشه درازه و واسه خانوادش موشه 

دیشب خونه خواهرش دعوت بودیم من بخاطر اینکه پسرم خرابکاری نکنه ظرف میوه رو بردم گذاشتم تو اشپزخونه ش اون یدونه شلیلی که پسرم زخمی کرده بود رو گذاشتم کنارش .... بعد 10 دقیقه یهو خواهرش به بچه 2سالم گفت عههههه چرا همه میوه هامو زخمی کردی چرا اینجوری میکنی .... منومیگی داشتم میترکیدم گفتم پویان فقط یدونشو برداشت به بقیه ش دست نزد ولی شوهر بی غیرت و کثافت من هیییییییییییچی نگفت

الانم اس دادم بهش بجای جواب گفت بلاکی 

منم بارها تهدیدش کردم گفتم میرم ازین خونه ولی جدی نگرفته الان اس دادم گفتم من میرم امروز .... از طرفی هم مامانم ازدواج مجدد کرده این عن اقا هم که شکاکه همیشه میگه تو عاشقشی ( شوهر مامانم ) .... بنظرتون بیخیال همه چی شمو برم با این اوصاف ؟ چون شوهر مامانم مرخصیه خونه س

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بزرگش  نکن بیخیال حالا برای ی حرف باید دعوا یشه میدوتی اینطوریه چرا دم به دمش میدی اکر شرایط جدایی نداری کجا میخوایی بری 

من به همسرم گفتم روزی که برم دیگه نمیام از قهر و قهر کشی بدم میاد

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فر ا برو ك اون عن اقاهم نباشه

عن اقارو با شوهرم بودم .... شوهر مامانم هست چندروز... منم از دیشب تا امروز دعوام شده باهاش

بزرگش  نکن بیخیال حالا برای ی حرف باید دعوا یشه میدوتی اینطوریه چرا دم به دمش میدی اکر شرایط جد ...

در اصل دوس دارم برم گموگور  شم ولی جراتشو ندارم چون پول ندارم 

ای بابا خواهر چی شده مگه گنده اش میکنی الکی از کاه کوه میسازی...

بعدم مردا معتقدن کسی که بخواد کاری رو کنه قبل تلنگر نمیزنه و تهدید کنه انجام میده تو که تهدید میکنی بهشو قصد انجام نداری قصد ترسوندن داری که اونم نمیترسه انگار ...