2821
2789
عنوان

کمک

98 بازدید | 16 پست

بچه ها به نظرتون برا رژیم پسر دار شدن برنج و گوشت قرمز و تخم مرغ خوبه یا بد هر کی ی چی میگه؟؟لطفا راهنمایی کنید

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍
امروز یک نفر تاپیک زده بود میگفت یک ماه هرشب ترزیق عسل طیبعی  تو واژن داشته باشین بعد از یک ماه ...

واقعا عسل تو واژن😨ن دوس ندارم همون بخوری بهتره

برام دعا کنید نی نیم اول سالم باشه بعد ی گل پسر باشه.....دعا کنید خدا بهم امیر عباسی بده👶برا سلامتیش و گل پسر بودنش ی صلوات مهمونم کنید.😍😘الاهی ب حق بی بی فاطمه دامنه همه منتظرا سبز بشه ....آمینو از ته دلت بگو😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از اشناهامون رژیم گرفته بود می‌گفت سه روز اول پریودی باید تخم  هویج دم کرد خورد با عرق کاسن ...

عزیزم چند جا تو اینترنت خوندم ک سبزیجا ت خوبه؟اینجوری ک هیچی نباید خورد؟

[QUOTE=66895889]من رژیم رو نمیدونم.فقط اینو میدونم ک موقع اقدام اگر بگی ک اسم بچه رو میزارم محمد یا علی بچه پسر میشه ...[/QUOTEما خیلییییییییییی اسم محمد و علی داریم بیش از حد

آره میگفت تو واژن!!

دوس ندارم

کسی نیست ک بدونه

باید چیزای گرم بخوره شوهرت؛قبل از نزدیگی خودتو با آب و جوش شیرین شستشو بده،تا یک هفته بعد از اتمام پریودی جلوگیری داشته باش؛بعد از اون اقدام کن؛لبنیات به هیچ وجه استفاده نکنید،کلا چیزایی که کلسیم داره،به جاش چیزایی که پتاسیم داره مصرف کنید،مثل موز

خدایا بابت همچی شکرت
[QUOTE=66895889]من رژیم رو نمیدونم.فقط اینو میدونم ک موقع اقدام اگر بگی ک اسم بچه رو میزارم محمد یا ...

یکی از آشناهای  من گفتم  اینکارو کرد الان دوتا دختر داره سومی رو بارداره پسره میخاد اسمشو بزاره محمد امین چون محمدزیاد دارن..من فقط  اینو میدونستم..راستی بامیه و بزرک هم خوبه.اینو مادرشوهرم میگف بعد چن تا دختر ۶تا پسر اورده اونم.الان یادم افتاد

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز