سلام خانما.. یکی از آشناهای خیلی نزدیکم فهمیدم زیاد پول نداره.. اشکام... شوهرش سربازی می ره.. سر کار نمی تونه بره چون کار پاره وقت نمیشه بگیره به خاطر سربازیش.. بعدم یه بچه ی یک سالو 3 ماهه دارن.. اشکام.. احساس می کنم نمی تونن هرچی دلشون می خواد بگیرن و نمی تونن هر طور دوس دارن خرج کنن.. خانمه همش قناعت می کنه و صرفه جویی .. خیلی حس می کنم سختشونه.. اشکام همینطور می ریزه.. نمی دونم براش چی کار کنم که فک نکنه ترحمه.. اشکام.. حس می کنم نمی تونن همش چیز بخرن.. اشکاااام من خیلی احساسیم اشکام بند نمیاد.. احساس می کنم که همش چیزای ارزون می خرن.. یا می گردن دنبال چیزای تخفیف دار.. خیلی حالم بده.. اشکااااام.. چی کار کنم براش؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ده تا خط نوشتي تو هر ده تا گفتي اشكام😐😑ي بارم مينوشتي كافي بود
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊