2777
2789
عنوان

اقدام

164 بازدید | 27 پست

سلام خانما من خیلی دلم می خواد مامان شم ده ماهه اقدامم .کسایی که بعد من عروسی کردن مامان شدن ولی قسمت من نشده.لطفا برام دعا کنین تا منم لذت مادر شدن رو بفهمم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها منم 5 ماه اقدامم 

استاتر منم شرایط تورو دارم .

5 تا بچه کوچولو اطرافم بدنیا اومده تو این یکسال .با این تفاوت ک من پارسال سقطم داشتم

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

منم 5ماهه تواقدامم

12روزه واسه اولین بار پریودم عقب افتاده همه چی هم منفی بوده ولی پریودم نشدم😔

امشب بدجور درد پریودی داشتم حالم گرفته شدفک کنم پریود داره میاد😔

ایشالا بحق یگانگی خدا همه کسایی ک تو تاپیکن بزودی ب مراد دلمون میرسیمو ی فرشته کوچولو تو دلمون جوونه میزنه💗

حتی مادر شوهرم بعد عروسی من باردار شد و زابمان کرد😢

😨😨😨

مگه چندسالشه؟؟؟؟؟

خودت چندسالته؟؟؟

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

وای خدای من چقدر جووونه😂

خودتم سنی نداری نگران نباش