2777
2789
عنوان

بچه هامن ۱۵گیگ نت دارم...

153 بازدید | 19 پست

خطمو فورجی کردم همراه اول ۱۵ گیگ هدیه داد.

حالاازساعت ۳ تا۷ صُب نتم رایگان محسوب میشه باتوجه به اینکه هدیس ،بسته نخریدم.

مرسی ازپاسخگوییتون بوج بوج😙😙😙😁

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

3 تا 7 صبح ک دیگه دانلود نامحدود نداره همراه اول داره؟؟؟،

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
نه دوست عزیز حسرت چی😐 سوال پرسیدم

چرا من سوالتو نمیبینم؟علامت سوالی هم نمیبینم 

جملت خبریه که!

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

چطوری فرجی کردی واسه من پیام میاد شماره کارت ملی بفرست میفرستم  میگه اشتباه

زمانبندی خدا بینظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود کمی بردباری میطلبد و ایمانی بسیار اما ازرش انتظار را دارد
براشمام بخاطرفورجی کردن دادن؟

بخاطر فورجی کردن گلم 15 گیگ میده همراه اول تو کل ساعات شبانه روز میتونی استفاده کنی

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
چرا من سوالتو نمیبینم؟علامت سوالی هم نمیبینم  جملت خبریه که!

بله علامتِ سوال یادم رفت.

ولی ۱۵ گیگ اخه چیه که ادم بخادتبریک بشنوه یاحسرت بخوره😊

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
بخاطر فورجی کردن گلم 15 گیگ میده همراه اول تو کل ساعات شبانه روز میتونی استفاده کنی

مرسی

خوش به حالت منم وصل كن😂😂

هر کسی خطشو 4G کنه بهش ۱۵ گیگ رایگان میدن، تمام طول شبانه روز هم میشه ازش استفاده کرد، همراه اول

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت