2777
2789
عنوان

بارداری

160 بازدید | 16 پست

بچه ها تو رو خدا بگین کسی مثه من بوده یا نه. خیلی استرس دارم. هفته 17 بارداری ام. نمیدونم چرا این ترس افتاده بجونم ک نکنه رشد جنین متوقف شده باشه و دیگه قلبش نزنه. اخه تا چن روز پیش یسری درد و انقباضات داشتم ک خیالم راحت بود حتما رحمم داره بزرگتر میشه و اینا طبیعیه. ولی چن روزیه ک اصلااا هیچ احساسی ندارم، ن دردی ن چیزی. لکه بینی اینام ندارم.

خب وقتی دردی ندارم ینی رحمم در حال رشد نیس دیگه مگه نه؟ خداکنه فردا بتونم وقت دکتر بگیرم برم دکتر صدا قلبشو برام بذاره. ولی میدونم تا اخر هفته هم نمیتونم وقت بگیرم 😢 من نی نیمو میخوامممم

کنار تو درگیر آرامشم . . .

اول صبح برو بهداشت محلتون برات صدای قلبشو میزاره 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

منم هفته نهم دقیقا همچین فکرایی دارم

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میگم نکنه توی غربالگری بگه بچم دانه خدایی نکرده

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
من میگم نکنه توی غربالگری بگه بچم دانه خدایی نکرده

انشالله ک صحیح و سالمه عزیزم.

من خداروشکر اون مرحله رو رد کردم. هفته دیگه انومالی دارم اگه خدا بخواد.

انشالله ک صحیح و سالمه عزیزم. من خداروشکر اون مرحله رو رد کردم. هفته دیگه انومالی دارم اگه خدا بخوا ...

آن شاء الله که اونم به سلامت میگذرونی...درکل میخواستم بگم اصلا نگران نباش این حالت ها و فکر خیال طبیعی هست

استرس الکی نداشته باش منم ده روز قبل غربالگریم همین فکرا اومد سراغم ده روز بافکر اینکه قلبش نمیزنه سر کردم تا سه شنبه رفتم غربالگری بچه م همه چیزش خوب بود قلبشم میزد رشدشم کرده بود

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
اول صبح برو بهداشت محلتون برات صدای قلبشو میزاره 

اره حتمااا میرم هرجا ک شده. این استرسی ک افتاده بجونم بدتره.

اول گفتم وایسم یهو برا انومالی برم. ولی طاقت نمیارم، حتما همین فردا باید برم. البته صب یکم بالا اوردما، همون یکم ارومم کرد.

تازه از این به بعد منتظر  انواع درد ها باش😣😥 من  الان از هفته ۱۷  انواع درد ها &nb ...

خب دلم میخواد اون دردای طبیعی رو داشته باشم. الان هیچ دردی ندارم اصلا. ب حساب پریودیم الان 16 هفته و پنج روزم ولی بحساب سونو ان تی باید 17 هفته و پنج روز باشم. پس چرا دردی نیس 😢