2777
2789
عنوان

بارداری و کفش

1115 بازدید | 16 پست

سلام به همه. من تازه هفته هفت هستم و خدا رو شکر لکه بینی ندارم... فقط گاهی دردهای معمولی . من فردا یک مهمونی خیلییی مهم دعوتم و متاسفانت هنوز کفش مناسب بارداری ندارم که تخت و صاف باشه.اگر کفش پاشنه بلند بپوشم اما از جا بلند نشم خطرناکه؟ البته هنوز هم خانواده نمیدونن باردارم. کسی بوده بپوشه و چیزیش نشه؟

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨

من الانم گاهي ميپوشم مهم نيست،زياد راه نرو

واقعا ببخشید مثلا چند سانت هست پاشنه اش؟من چون الان کفش مناسب نخریدم نمیتونم چیز دیگه بپوشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا 

من ماه يازدهمم دنبال كفش پاشنه بلند براي مراسم برادر شوهرمم 

حالا ده سانتي نباشي 

هفت يا پنج عاليه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
واقعا ببخشید مثلا چند سانت هست پاشنه اش؟من چون الان کفش مناسب نخریدم نمیتونم چیز دیگه بپوشم

يه بار رفتم عروسي ٥ سانت پوشيدم كسيم نميدونست باردارم ١٢ هفته بودم،الانم كه صندل ميپوشم بلنده تازه راهم ميرم باهاش،يه بار اونم بشيني اتفاقي نميفته

نه بابا  من ماه يازدهمم دنبال كفش پاشنه بلند براي مراسم برادر شوهرمم  حالا ده سانتي نباش ...

متاسفانه ده سانتیه.اما میخواییم بریم رستوران شام بخوریم کار خاصی نمیکنیم.مثل عروسی فعالیت زیاد نداریم

يه بار رفتم عروسي ٥ سانت پوشيدم كسيم نميدونست باردارم ١٢ هفته بودم،الانم كه صندل ميپوشم بلنده تازه ر ...

مرسییی عزیزم از راهنماییت به خدا عذاب وجدان گرفته بودم

عزیزم هر کفش تخت و بدون پاشنه ای دیدی بخر بپوش اصلا کفش پاشنه دار نپوش نمیخوام ناراحتت کنم ولی یه خانومای باردار از تو فامیلمون از پله افتاد با کفش پاشنه دار بچش سقط شد . با کفش پاشنه دار اصلا قدم از قدم برندار ، شاید تو هر قدمی اتفاقی برات بیفته خدا نکرده

عزیزم هر کفش تخت و بدون پاشنه ای دیدی بخر بپوش اصلا کفش پاشنه دار نپوش نمیخوام ناراحتت کنم ولی یه خا ...

نه حرف شما که درسته... تو همین هفته میرم میخرم

ماه یازدهم !؟

ارررره ببخشيد هفته يازده😂

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.