2777
2789
عنوان

خدایا خودت کمکم کن

257 بازدید | 14 پست

خدایا به حق این وقت دستمو بگیر...

کمک کن یه کار خوب گیرم بیاد زودتر..خسته شدم از این یکنواختی..از این پوچی..

خدایا کمک کن برم سر کار

خدایا ...من الان به کمکت نیاز دارم

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کار ک نیس ب یکار سطح پایین هم من راضیم اما خب کو محیط سالم؟ ب کی میشه اعتماد کرد کجا رفت کار کرد منک ...

واقعا..منم خانوادم نمیزارن هرجایی برم کار کنم

فقط بحث مالیشم نیس واقعا کلافم اعصابم خرده دارم دیوونه میشم بی هدفم...

کار ک نیس ب یکار سطح پایین هم من راضیم اما خب کو محیط سالم؟ ب کی میشه اعتماد کرد کجا رفت کار کرد منک ...

منم راضیم به حقوق پایین ..فقط جایی باشه که از این سردر گمی دربیان. .سرم گرم بشه اینقد فکروخیال نیاد تو سرم

منم راضیم به حقوق پایین ..فقط جایی باشه که از این سردر گمی دربیان. .سرم گرم بشه اینقد فکروخیال نیاد ...

قبول کن نمیشه اعتماد کرد دوسام میبینم رفتن شیرینی پزی .. فروشکاه .. شرکت خصوصی بیشتر از دوهفته دوام نیاوردن انقدر محیطاش بد بوده هعی خدا دلم گرفت

قبول کن نمیشه اعتماد کرد دوسام میبینم رفتن شیرینی پزی .. فروشکاه .. شرکت خصوصی بیشتر از دوهفته دوام ...

آره قطعا ..من خودمم آدم اینجور جاها مثل شرکتی خصوصی و اینا نیستم و اگر چیزی ببینم خیلی به هم میریزم

آره قطعا ..من خودمم آدم اینجور جاها مثل شرکتی خصوصی و اینا نیستم و اگر چیزی ببینم خیلی به هم میریزم

اخه کار در منزل هم نیس .. هعی اگه یوقتی کار در منزل پیدا کردی بمنم بگو منک پوکیدم از بیکاری و بی پولی تازه مجردم هستم

اخه کار در منزل هم نیس .. هعی اگه یوقتی کار در منزل پیدا کردی بمنم بگو منک پوکیدم از بیکاری و بی پول ...

باشه عزیزم کار در منزل که نیس ولی اگر پیدا کردم حتما بهت میگم..منم مجردم😧

ببخشید شما کجا زندگی میکنید؟ آگه دوست نداری جواب نده