2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 87 پست
خخخ مت تو خونه ۷۰ متری ی یخچال کوچیک دارم😑 ۱۵۰ ک خیلیه جا میشه خیلی ام شیکه واسه من ک دهنشون باز ...

من یخچال آشپز خونه دارم یخچال اتاق ندارم بابا گفتم ببینم اگه خوبه که بخرم اونو هم

انسانم  آرزوست☃️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر ي يخچال كوچيك تو اتاق خواب دهنشون باز موند😳

میخوام برم برقی هامو از کابینت دربیارم دهن فامیل شوهر باز بمونه😂😂😂

البته بنده خدا حق داره بعضیا ک چشم دیدنتو نداشته باشن دهنشون باز میمونه من ی زن دایی شوهر این مدلی دارم ک ۴ ماهه در ب در تو پی وی همه دنبال عکس خونه منه😂😂😂😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
اره عکس بزارم؟

والا چيز خاص و عجيبي نيست ك ادم دهنش باز بمونه 

من بيشتر از حرف اخرتون تعجب كردم😐

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
عزیزم شاید از تعجب دهنشون باز مونده ها😲

اره شايد از اينكه تو خونه ٧٠متري تو اتاق يخچال بزاري بنظر منم خيلي عجيبه😐

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
والا چيز خاص و عجيبي نيست ك ادم دهنش باز بمونه  من بيشتر از حرف اخرتون تعجب كردم😐

کدوم حرفم

حرف عجیبی نی

اخه هیچکس تا حالا تریره بود جهیزیه ب این کاملی😐

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
میخوام برم برقی هامو از کابینت دربیارم دهن فامی شوهر باز بمونه😂😂😂 البته بنده خدا حق داره بعضیا ک ...

الهام در كابينتارو وا بزار پس🤣🤣🤣🤣

چه فضووووله اين

اره شايد از اينكه تو خونه ٧٠متري تو اتاق يخچال بزاري بنظر منم خيلي عجيبه😐

عشقم اون خونم ۱۰۰متر بود

چرا اینقدر حسودین؟

من اگ اهل کلاس بودم نمیگفتن خونم ۷۰ متره

حسود بسع🙄

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
الهام در كابينتارو وا بزار پس🤣🤣🤣🤣 چه فضووووله اين

هرچیزو بذارم تو ی کابینت ب بهونه برداشتنش همه کابینتارو باز کنم جلو چشمش شایدم اوردم جلوشون از همه برقی ها استفاده کردم😂😂😂😂😂😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
لاف ست داره اتاقم خب صندلی تکی بگیرم مث پذیرایی میشه اتاقم

لاف ست يا لاو ست؟

لاف ست جديده؟

من یخچال آشپز خونه دارم یخچال اتاق ندارم بابا گفتم ببینم اگه خوبه که بخرم اونو هم

وا اونم من دهرم عشقم

عشقم اون خونم ۱۰۰متر بود چرا اینقدر حسودین؟ من اگ اهل کلاس بودم نمیگفتن خونم ۷۰ متره حسود بسع🙄

بخاطر يخچال اتاق خواب حسودم😳🤣

بخاطر يهچااااال اتاق خواب🤣🤣🤣🤣🤣

من ي يخچال دو قلو دارم 

دوتا يخچال پايين فريزر بالا معمولي 

واقعا جرا فكر ميكني مردم ندارن؟