2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 87 پست
اهان خودتو جزو ۴ درصدی ها حساب میکردی بخاطر ی ساید؟بعد دیدی اینجا همه ساید دارن ضایع شدی اوخی اوخی😂 ...

چن سالته؟خخخ ۱۷.۱۸ نه

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا در حد ماکارونی و سیب زمینی و سوسیس و اینارو بلدم ولی غذا های برنجی تا حالا درست نکردم

اونا یاد گرفتن نداره فقط چاشنی هاشو باید یاد بگیری تا خوش طعم بشه 

مثلا برای قیمه دارچین و گلاب و از این نکات 

ی تاپیکی چندوقت پیش زدم و فوت و فن اشپزی توش بود اگه تونستی پیدا کن و بخون 

خوشبخت بشی عزیزم❤

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
نه ۱۴ سالمه😄

هم بهتره بری تو یخچال نی نی سایتو از وجودت خالی کنی

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
چقد همتون گدازاده و عقده ای هستین این تاپیکه یخچاله ن تاپیک سیاسی و اجتماعی

شمام ك اصلا نوكيسه و نديد بديد نيستي!

با اون طرز صحبت كردنت معلومه اصل و نسب داري😐🤣

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

برو

شمام ك اصلا نوكيسه و نديد بديد نيستي! با اون طرز صحبت كردنت معلومه اصل و نسب داري😐🤣

شما ک هنو نمیدونی چجوری موقع سرم دستتو نگه داری برو عمو پورنگتو ببین عموجان

اینحا مال خانوما و مادراس جوجو

هم بهتره بری تو یخچال نی نی سایتو از وجودت خالی کنی

تو یخچالمون جا نمیشم یخچال تو بزرگه و دوتا داری میشه بیام تو یخچال تو😢😢😢😢

خدا شفا بده یعنی😂😂😂😂😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱