2777
2789
عنوان

اومدیم مشهد اما😔😔😔

6386 بازدید | 68 پست

خیلی دلم گرفت.... حتی یه سلام درست حسابیم به اقا نکردم از بس اعصابم خورد بود، شوهرم داره با یه اقایی راجع به قیمت سوییت حرف میزنه، یارو اصلا نگاه نمیکنه تو صورت شوهرم.....

از قبل با یجایی هماهنگ کردیم اما حالا اومده نفری چهل پنجاه تومن برا هر نفر انداخته رو قیمت و میگه الان دم عیده و پیکه....  یکم انصافم اخه خوب چیزیه😒😒😒....

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم اگه چادر و وسیله آوردین برین کمپ غدیر اونجا خیلی خوبه چادر بزنین خیلی کیف میده سرویس بهداشتی گشت پلیس و آتشنشانی و مغازه و آب جوش همه چی هست هوا هم که خوبه....

خدایا شکرت
مشهدیای عزیز چرا به زائر آقا به چشم طعمه نگاه میکنید؟؟؟؟

من خودم شخصا شرمنده ام از روی ماهت زائر عزیز به خدا نمیدونم این چه اخلاقیه این کاسبا دارن به دل نگیر عزیزم اینام میخوان یه لقمه نون واسه زن و بچشون در بیارن تمام درآمدشون همین سه ماه تابستونه...

خدایا شکرت
غصه نخور مهم زیارت.چشمت ب گند و بارگاه بخوره دلت آروم میشه.لطفا سلام من رو هم ب آقا برسونید.التماس د ...

فدات بشم عزیزم.... چشم حتما

اگه لایق باشم همه اونایی که التماس دعا گفتنو دعا میکنم

چرا معلمه ولی خانه معلما به درد نمیخورن، خیرسرمون هتل آپارتمان رزرو کرده بودیم

خانه معلم شهرهای بزرگ عالیه.انگار هتل.با تخت و اسپیلت و...

خانه معلم مشهد هم نزدیک حرم هست پیاده میشه رفت

عزیزم با دلالا اصلا صحبت نکنید خودتون برید سوئیت و هتل آپارتمان زیاد هست دوره حرم خودتون برید سوال ک ...

خودمون قبلا رزرو کرده بودیم عزیزم، شبی ۱۱۰، حالا میگه الان پیکه و اینا شبی ۱۴۰،۵۰