پژمرده۱۳۸۹ مدیر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 2636 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست از این زندگی که واسه هیچ کس ارزش ندارم دلم گرفته.شوهرم یه ادم بیخودیه.اهمیت نمیده اصلا زن وبچه براش مهم نیست ونبوده.نمیدونم چیکار باید بکنم. برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن 1397/05/26 | 09:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرااخانووم عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 1879 بابا شوهرمنم همینه.یاسرکاره یاخوابه توخونه.منم همه ش بچه داری.دوتابچه پشت سرهم.یذره م کمک کارم نیس.مامانمم ازم دوره😔همه ایناعصبیم کرده ک سرهرچیز مسخره ای باهم دعوامیکنیم.دیروز بشگفتم خیلیروقته فقط تحملت میکنم.مجبورم باهات زندگی کنم.کاش ی راهی دیگهدداشتم .درصورتیکه اوم بدی نیس
پژمرده۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 2636 چندتا ازفامیلای نزدیکمون تو این شهرن نمیزاره باهاشون رفت وامد کنم خیلی تنهام خیلی.دوس دارم بایکی حرف بزنم دلم خالی شه برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
آرامش۲ عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 902 به خدا یه سال هم نرم بیرون نمیگه زن چرا نمیری بیرون حالت عوض شه عزیزم سعی کن بیشتر جذب خودت کنیش مردا اکثرن وقتی میبینن دیگه زنشون تمایلی بهشون نداره و محیط خونه دلگرم کننده نیس سرد میشن ((نقطه ی امن جهان شیب کم شانه توست))
sabs عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 1069 عزیزم غصه نخور طبیعیه بعد زایمان یکم اینجور شه یگم ب خودت برس ب زندگی برس ب شوهرت توجه کن اونم کم کم میاد سمتتمنم بلو زایمانم خیلی حساس شدم ولی کم کم توجه شوهرم جلب شد *تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن
زهرااخانووم عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 1879 بچها من زیاد حساس شدن یاواقعا ذهن شوهرمو درگیر کرده؟!دیروز رفتیم مرکز بهداشت دوتاخانمه بودن بعد ک برگشتیم شوهرم چنتاسوال پرسید ک مثلا میدنی مال این محله ن یان؟یااینکه ازدواج کردن و ..ببخشید استارتر جان
پژمرده۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 2636 بچها من زیاد حساس شدن یاواقعا ذهن شوهرمو درگیر کرده؟! دیروز رفتیم مرکز بهداشت دوتاخانمه بودن بعد ک ... خواهش میکنم سوالهاش جالب بوده. برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
زهرااخانووم عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 1879 خواهش میکنم سوالهاش جالب بوده. میدونم اهل خیانت نیس ولی فک کنم حداقل ذهنشو درگیر کردن.درست نمیگم؟
پژمرده۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 2636 میدونم اهل خیانت نیس ولی فک کنم حداقل ذهنشو درگیر کردن.درست نمیگم؟ اگه درگیر نمیکرد سوال براش پیش نمیومد.خواهر جون.خدا به دادمون برسه بااین شوهر کردنمون. برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
پژمرده۱۳۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 2636 امروز توی خواب نزدیک بود از غصه سکته کنم... واقعا راست میگم خدا نکنه عزیزم فقط ما زنها باید غمو غصه داشته باشیم مردا بیخیالن برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
زهرااخانووم عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 1879 اگه درگیر نمیکرد سوال براش پیش نمیومد.خواهر جون.خدا به دادمون برسه بااین شوهر کردنمون. 😢😢😢
eli2672 عضویت: 1396/05/21 تعداد پست: 5309 ولا نمیدونم ولی چند بار فیلم های بد دیدم توگوشیش.هیچی هم نگفتم.از اون روز احساس حقارت بهم دس میده. احساس حقارت بهت دست نده این نشون میده که اعتماد بنفست پایینه سعی کن بیشتر بهش نزدیک بشی تا فاصله ای که بینتون افتاده بیشتر نشه زندگیتو بساز
سرمه8111 عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 80 بچها من زیاد حساس شدن یاواقعا ذهن شوهرمو درگیر کرده؟! دیروز رفتیم مرکز بهداشت دوتاخانمه بودن بعد ک ... حساس نشو عزیز.... مطمئن باش همینجوری پرسیدن