2777
2789
عنوان

روسریمو گم کردم😢😢😢

699 بازدید | 35 پست

امروز رفتم یه روسری خریدم ۵۰ تومن چندتاهم خرید کردم روسری دست دخترم بود رسیدیم خونه دیدم نیست دخترم تو راه انداخته بود😢😢😢😢خیلی خوشگل بود😭😭ما مستقیم از اون مغازه اومدیم خونه حایی نرفتیم😣😣یه خورده سر دخترم غر زدم بعد شوهرم گفت برو فردا یکی دیگه بخر

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

من پیداش کردم. چقد بهم میاد 😐😐😐😐😐😐😐

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من پیداش کردم. چقد بهم میاد 😐😐😐😐😐😐😐

پس بده مووووخوام😢😢😢

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

چه امضای قشنگی

😍😍

پس بده مووووخوام😢😢😢

نه  مال خودمه 😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
عیب نداره فدای سرش  باز دخترا بهترن پسرای من زنگ مدرسه که میخورد بدون کیف میومدن پایین 😣

😲😲😲به دخترم امیدوار سدم

بزار ببینم توو لباسای من نیس😆😆😆

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

آخ آخ ..منم یه روسری خریدم این فروشنده انقدر فک زد نفهمبدم چیکار میکنم..حالا انقدر مشکل پسندم..اومدم خونه گفتم اه این چیه دیگه..میخوام خفش کنم...دیدین الکی هی میزنن رو میز تا حواس خریدار پرت شه؟خجالتم نمیکشن..سبک شدم😅سرت سلامت ...خداروشکر کن فقط ۵۰ تومن بوده...میگم تو مغازه جا نذاشتین؟