2777
2789
عنوان

صبا هستم

335 بازدید | 23 پست

سلام . دیگه همه ی سایت میدونن که من میخواستم خونه ام رو عوض کنم از بس تاپیک زدم  

اومدم بگم امروز خونه جدید رو قولنامه کردیم. اما پدرمون درمیاد چون به شدت گرون پامون درومد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکهه عب نداره گرونی لازم بوده دیگه

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
انشالله خدا کمکتون کنه خریدین یا اجاره هست؟

خریدیم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مبارکتون باشه دعا کنین ماهم صاحب خونه بشیم

ایشالا عزیزم. خدابخواد همه چیز میشه

چه عااااالی. مبارکتون باشه. انشاالله همه صاحب خونه ی دلخواهشون بشن.

ممنونم. ان شاالله . من واقعا فکرشم نمیکردم خونه ای که تمام معیارهام رو داشته باشه پیدا کنم. 

به به ،خیلی کار خوبی کردین .مبارک باشه .

ممنونم

ممنونم. ان شاالله . من واقعا فکرشم نمیکردم خونه ای که تمام معیارهام رو داشته باشه پیدا کنم. 

خدارو صدهزار بار شکر😊😊😊😊 از ته قلبم براتون خوشحالم.

ایشالا عزیزم. خدابخواد همه چیز میشه

مبارک باشه ان شاالله روزهای شادی رو توش داشته باشید.

اگه اشکال نداره میشه از قیمت ش و اینا هم بگی من دنبال ی اپارتمان کوچیک هستم

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
مبارکهه عب نداره گرونی لازم بوده دیگه

ممنونم . اره لازم بود واقعا