2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 46 پست
فهمیدی به منم بگو 😂😂 من دارم نزدیک میشم به 40هفته ولی با سونو هفته 38هستم

😣😣😣😣واقعا چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟..من 37 هفته میرم سونو ببینم وزنش چطوره..بعد شروع میکنم گل گاوزبون میخورم با نبات..پله و پیاده روی..نزدیکی بدون جلوگیری..ببینم خدا چی میخواد

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
وایی حالا کو تا درد منم چشم انتظار دردم ولی دریغ از یکم درد

پیاده روی فقط فکر کنم چاره باشه خیلی خوبه 

هرچند که من اینقدر تنبل شدم حال پیاده روی ندارم.😀

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😣😣😣😣واقعا چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟..من 37 هفته میرم سونو ببینم وزنش چطوره..بعد شروع میکنم گل گاوزبون میخ ...

منکه عرقیجات وروغن کرچک و ....این جور چیزا میترسم بخورم فقط آروم راه میرم یکمم سنگین شدم به زور راه میرم عین پنگوئن😂😂

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
پیاده روی فقط فکر کنم چاره باشه خیلی خوبه  هرچند که من اینقدر تنبل شدم حال پیاده روی ندارم.😀

من بدتر از تو 😂

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

تو همین نی نی سایت یه تایپیک هست خاطرات زایمان طبیعی  ۳۰۰ صفحه است پر از خاطرات زنهایی که زایمان کردن من که خیلی خوشم اومد پر از تجربه و حس خوب بهتون توصیه میکنم حتما بخونیدش من هنوز ۲۸ هفته ام یبار همشو خوندم ده هفته دیگه از اول میخونمش

تو همین نی نی سایت یه تایپیک هست خاطرات زایمان طبیعی  ۳۰۰ صفحه است پر از خاطرات زنهایی که زایما ...

حتما منم خیلی دوس دارم میخونم

من دردم فقط تو لگنمه وقتی میخوام پاشم یا دراز بکشم تو رخت خواب یا میخوام پهلو به پهلو شم 

تو همین نی نی سایت یه تایپیک هست خاطرات زایمان طبیعی  ۳۰۰ صفحه است پر از خاطرات زنهایی که زایما ...

میشه لینکشو بزاری اینجا ما هم بخونیم..ممنون

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
نی نی دختره؟

آره

آخه بعضیا میگن خوردن این چیزا ریسک داره همون پیاده روی وفعالیت کافیه الان اون روز یه خانمه گفت عرق ک ...

زعفرون خوب نیس چون خون رو خیلی رقیق میکنه خدایی نکرده خونریزیت بند نیاد یا هزارتا مشکل دیگه پیش میاره 

زعفرون خوب نیس چون خون رو خیلی رقیق میکنه خدایی نکرده خونریزیت بند نیاد یا هزارتا مشکل دیگه پیش میار ...

آره بهتره چیز خاصی اونم اینکه دیگران بهت میگن نخوری؛مثلا اون روز یه خانمه به مامانم گفته بود دخترت عرق کاسنی بخوره بچه اش زردی نگیره رفته عطاری بخره گفته گفتن نه اثلا چنین چیزی نیست 

آره بهتره چیز خاصی اونم اینکه دیگران بهت میگن نخوری؛مثلا اون روز یه خانمه به مامانم گفته بود دخترت ع ...

اصلا زردی به این چیزا نیست بیشتر به خون مادر و بچه بستگی داره . انشااله بسلامتی زایمان میکنی 

چیزی نمونده تا شب بیداریا عجله نکن فعلا بخواب ذخیره کن😁