2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 46 پست
که من ندارم

منم مامانم زورکی بلندم میکنه میگه پاشو راه برو همش بخور وبخوابم تو خونه😂😂

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دوست دارم زود زایمان کنم..چیکار کنم که تو هفته ی 37 و 38 زاینان کنم؟؟؟؟اصلاااا نمیخوام به 40 برس ...

فهمیدی به منم بگو 😂😂

من دارم نزدیک میشم به 40هفته ولی با سونو هفته 38هستم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
منم مامانم زورکی بلندم میکنه میگه پاشو راه برو همش بخور وبخوابم تو خونه😂😂

برای زایمان راحت حداقل روزی چهارساعت پیاده روی باید بکنی ۲ ساعت صبح دوساعت عصر البته چهار هفته آخر بعد شربت زعفرون و گل گاو زبون و عسل بخوری و روغن کرچک هم باعث نرم شدن لگن میشه که فقط دوهفته آخر میشه خورد 

منم دوست دارم زود زایمان کنم..چیکار کنم که تو هفته ی 37 و 38 زاینان کنم؟؟؟؟اصلاااا نمیخوام به 40 برس ...

اتفاقا به چهل برسه خوبه و زایمانت راحت تره چون تمام قسمت های بدنت اماده زایمان میشن  و زودتر و راحت تر زایمان میکنی

منم زیاد درد ندارم 

البته امشب یکم کمرم مثل حالت پریودی گرفت و ول کرد در همین حد

من تاریخ زایمانم 3 شهریوره دکتر به من گفت تا 10 هم وقت داری 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
برای زایمان راحت حداقل روزی چهارساعت پیاده روی باید بکنی ۲ ساعت صبح دوساعت عصر البته چهار هفته آخر ب ...

زعفرون خطرناک نیست

برای زایمان راحت حداقل روزی چهارساعت پیاده روی باید بکنی ۲ ساعت صبح دوساعت عصر البته چهار هفته آخر ب ...

آخه بعضیا میگن خوردن این چیزا ریسک داره همون پیاده روی وفعالیت کافیه الان اون روز یه خانمه گفت عرق کاسنی بخور مامانم رفته بود عطاری گفته بود نه اثلا نخوره

منم زیاد درد ندارم  البته امشب یکم کمرم مثل حالت پریودی گرفت و ول کرد در همین حد من تاریخ زای ...

اره تا پایان 41هفته وقت هست ولی دیگه بیشتر از اون صبر نمیکنن بستری میکنن

زعفرون خطرناک نیست

تو ماه های اول خطرناکه ولی آخراش اشکالی نداره ولی من نمیخورم چونکه میترسم

اره تا پایان 41هفته وقت هست ولی دیگه بیشتر از اون صبر نمیکنن بستری میکنن

اره من میخوام خودم دردم بگیره برم زایمان کنم این طوری راحت تره من بچه اولم این طوری بودم

اره من میخوام خودم دردم بگیره برم زایمان کنم این طوری راحت تره من بچه اولم این طوری بودم

وایی حالا کو تا درد منم چشم انتظار دردم ولی دریغ از یکم درد