2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پیشرفت کرده وبامزه

سلیقه ها متفاوت عزیزم.من فقط اجرای دو سری پیش دوست داشتم که مگس بود

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار

حق آیتو خورد...تا حالام با احساسات و عواطف بازی  کرده رفته بالا...کمدینمون که اینجور رای مییاره آدم تازه متوجه میشه اینهمه نماینده ی مجلس که هیچی ازشون ساخته نیست یه جوری تو همین مایه ها توسط ملت ..  انتخاب میشن...😩

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...
حق آیتو خورد...تا حالام با احساسات و عواطف بازی  کرده رفته بالا...کمدینمون که اینجور رای مییاره ...

من بشخصه چون ایت بی نهایت بی نمک بود دفه قبل بهش رای دادم ن گریش . حتی اگر بد باشه مقایسه بین ایت و وحید مقایسه بد و بدتر بود❤

حق آیتو خورد...تا حالام با احساسات و عواطف بازی  کرده رفته بالا...کمدینمون که اینجور رای مییاره ...

نه اصلااحساسی نبود.واقعاخندیدیم ورای دادیم دلیل نمیشه شماخوشن نیومده هرحرفی بزنی

اره با این ک سنش کمه ولی با تجربس 😍

چند سالشه!

من نمیدونستم محمد جواد هم سنش کمه

۲۴ساله اس

خیلی عالی بود

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.
نه اصلااحساسی نبود.واقعاخندیدیم ورای دادیم دلیل نمیشه شماخوشن نیومده هرحرفی بزنی

شما هم اگه قسمت قبل رو کامل دیده باشی و منصفانه قضاوت کنی همین نظرو خواهی داشت...ضمن اینکه رامبد و بقیه داورا هم به این موضوع اشاره کردن که مردم با احساسات به وحید رای دادن در حالیکه آیت هم احساسات داشت فقط مثل وحید بچه ننه نبود گریه کنه دل ملتو ببره...به هر صورت من که اصن به هیچکدوم رای نمیدم ..ضمن اینکه کار داورا که اجازه ی دوبار اجرا بهش دادن هم حق کشی بود چون طبق قوانینشون فقط یکبار حق اجرا دارن...خلاصه که مفت رفت بالا

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند..چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند...