2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا برای اون مادر متاسفم حتی اگه بهشم گفته برو خونت گوش نداده باید راهشم نمیداد....

واقعا ازشون ناراحتم میدونن من پول ندارم میترسم شبا سه شب گذشته هنوز ی زنگ نزدن 

وا عجب ادمیه شما رو با دوتا بچه تنها گذاشته...نمیگه یهو خدای نکرده مشکلی پیش بیاد بهش احتیاج دارید...

واقعا بعضی  مردا چقدر بیفکر و بی غیرت شدن....از مرد بودن فقط سیبل گذاشتنشو و یاد گرفتن...

درست میشه دایی  

چی بگم واقعا قلبم بدرد اومد.....کاش واقعا کاری از دستم برمیومد....

خدابزرگ ازفردا فک کنین نیس تو روزنامه ها جایی دنبال کارباشین....خیاطی گلسازی چیزی تا مادرتون بیاد میتونید بچه هارو بدین دست ایشون  .....

واقعا ناراحت شدم...

چی بگم واقعا قلبم بدرد اومد.....کاش واقعا کاری از دستم برمیومد.... خدابزرگ ازفردا فک کنین نیس تو رو ...

مامانم خودش میره سرکار دارم فکر میکنم واقعا چیکار کنم جایی رو ندارم تکیه گاهی ندارم 

الی جان دنیا سخت اما من بااین سختیا میبینم ک چقدر قوی هسی ...کار بیرون نتونی ان شا... خدا یکار خونگی برات جور کنه خودت خداروشکر سالمی حتما از پسش برمیای بچه هات باید بهت افتخار کنن ک تو مادرشونی 

الی جان دنیا سخت اما من بااین سختیا میبینم ک چقدر قوی هسی ...کار بیرون نتونی ان شا... خدا یکار خونگی ...

ممنونم عزیزم ولی من خودم و شکست خورده میبینم چون خیلی اذیتم کردن

با ادمای این دنیا نباید همیشه مهربون بود میگم یجاهایی باید داد میزدی ک نزدی....بهضیا سواستفاده میکنن...

نباید خ جاها کوتاه میومدی....

اما دنیا ک ب اخر نرسیده بازم میتونی شرایطو عوض کنی

این دفه دیگه ادم قبلی نباش شجاع باش نترس ....برا خودتو بچه هات تلاش کن اصن یه لحظه تصور کن مثلا طلاق گرفتی میتونی از پسش بربیای؟