2777
2789
عنوان

شمام مثه منين

131 بازدید | 26 پست

سلام ماماناي گل

من چند وقتيه خيلي كلافه شدم از حاملگي خسته شدم دلم ميخواد ديگه استرس نداشته باشم واسه اينكه خداي نكرده بچه نيفته  يا اتفاقي واسش نيفته.

خيلي خستم كرده و فك ميكنم اين كه خسته شدم يك جور ناشكريه.

شمام كلافه ميشين يا من اينطوري شدم؟

البته اين چند وقت كاراي خونه زياد بود و محبور بودم تميز ماري كنم و سختم بود

✨اللهم صل علي محمد و ال محمد✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از اول اینجوری بودم کلا فکر کنم افسردگی بارداری داشتم همش میگم بارداری باید شش ماه میبود نه ماه زیاده خسته شدم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
برو سراغ قانون جذب، به چیزای خوب فکر کن.

همه سعي خودمو ميكنم اما واقعا ديگه اين دو سه روز كلافه شدم.

ناشكري نمي كنم از حاملگيم خوشحالم و خداروشكر ميكنم ولي خيلي حاملگيه سختي داشتم تا الانش.

کارای سخت نکن.

نميشه خب اين چند روز يك قسمت از خونه بنايي داشتيم و مجبور به تميزكاري بودم.

همسرمم اصلا كمك حالم نبود چون خودش سرش شلوغ بود و دست تنها بودم

منم بارداری سختی داشتم هر روز کلی دارو و آمپول دور ناف دارم اما تکوناشو دوست دارم ارامش میگیرم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
همه سعي خودمو ميكنم اما واقعا ديگه اين دو سه روز كلافه شدم. ناشكري نمي كنم از حاملگيم خوشحالم و خدا ...

واسه همین میگم برو سراغش، باید تمرین کنی و تمریناتش و انجام بدی تا بهش عادت کنی بعد اصلا خودت جرات نمیکنی بد فکر کنی 

من از اول اینجوری بودم کلا فکر کنم افسردگی بارداری داشتم همش میگم بارداری باید شش ماه میبود نه ماه ز ...

خوشبحالت يك ماه ازم جلو تري

من كه ديگه دوست دارم نه ماهم بشه و زايمان كنم.

عوارض حاملگي مثه تكرر ادرار و لگن درد و سوزش معده و اينا اذيتم كرده

منم بارداری سختی داشتم هر روز کلی دارو و آمپول دور ناف دارم اما تکوناشو دوست دارم ارامش میگیرم

عزيززززم خداروشكر كه اينقدر باهاش اروم ميشي خدا نگهش داره واست

واسه منم دعا كن

واسه همین میگم برو سراغش، باید تمرین کنی و تمریناتش و انجام بدی تا بهش عادت کنی بعد اصلا خودت جرات ن ...

چه تمرينايي بكنم خب؟

نميشه خب اين چند روز يك قسمت از خونه بنايي داشتيم و مجبور به تميزكاري بودم. همسرمم اصلا كمك حالم نب ...

خدا قوت😊. من خودم تو بارداری اصلا کار سخت نمیکردم. الانم که بچم شش ماهشه هنوزم خودمو سخت نمیکنم 😄😄😄

خدایا ارامشمو ازم نگیر.آمین‌.
خوشبحالت يك ماه ازم جلو تري من كه ديگه دوست دارم نه ماهم بشه و زايمان كنم. عوارض حاملگي مثه تكرر ا ...

من درد دنبالچه رو از ماه دوم داشتم ودرد لگنو از ماه پیش حتی درد قفسه سینه هم دارم که نمیتونم بخوابم ولی چاره ای نیست وباید تحمل کرد

شوهرم میگه الکی که بهشت زیر پاتون نیست باید تحمل کنی راستم میگه هنوز سختیاش مونده

شماهم بعده اینکه هفته هاتون رفت بالا درده آمپولا بیشترشد تایکی دوروزجاش دردمیکنه؟ 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم