خانما کسی بوده شوهرش حجم اسپرمش خیلی کم بوده باشه؟ منظورم حجمه نه تعداد.توی آزمایش حجم نیم بوده در صورتی که رنج نرمالش یک و نیم تا پنج هست.ولی تعدادش 76مليون بوده
کاسنی خیلی خوبه. وم کن بده شوهرت بخوره. حجمش مایع منی زیاد میشه. تعداد اسپرماش هم زیاد میشه. گرده نخل خرما یا همون گرده لقاح رو با گرده گل و جینسینگ قاطی کن با عسل بده شوهرت بخوره. البته تا ۷۰روز ایشالله که نتیجه میگیرین. خرنوب هم بجوشون قاطی کن با اون چیزایی که گفتم.
[QUOTE=66802668]کاسنی خیلی خوبه. وم کن بده شوهرت بخوره. حجمش مایع منی زیاد میشه. تعداد اسپرماش هم زیاد میشه. گرده نخ ...[/QUOTEمرسي از راهنماييات خواهر جون .چيکار کنم اينايي که گفتی رو نمیخوره موندم تو کار خودم چيکار کنم .قرصم نمیخوره.
مطمئنی شما؟اخه تو اینترنت نوشته حجم کم هم به خاطر محیط اسيدي واژن ناباروری مياره
نه عزیزم من پرستارم. حجم متغیره اگر هر روز رابطه باشه حجم کم میشه شما یک روز در میون یا دو روز در میون رابطه داشته باش و همسرتم مولتی ویتامین بخوره یک دوره سه ماهه
نه عزیزم من پرستارم. حجم متغیره اگر هر روز رابطه باشه حجم کم میشه شما یک روز در میون یا دو روز در می ...
آها مرسی عزیز جون آزمایش بعد از سه روز از آخرین انزال بوده ولی واقعا نیم خیلی کم نیست ؟ سرعتش هم 34هست که تو آزمایش زده اب نرمال. قرص نمیخوره کلا با قرص مخالفه میگه معدم خراب ميشه
خوب سرعتش کمه . بهش بگو مولتتی ویتامین بخوره . معده رو هم خراب نمیکنه. یک دوره ۳ ماهه. به ۵۰ برسه خو ...
دست گلت درد نکنه ممنون از راهنماييات برای شادی روح پدرت صلوات و فاتحه فرستادم.میگم لازمه بره پیش دکتر ارولوژ؟ اگه دکتر خوب ارولوژ میشناسی بی زحمت معرفی کن
شیراز آره شکم داره کلا چیزای ناسالم زیاد میخوره قلیان هم ميکشه هر چی بهش میگم نکش فایده نداره
اگر دوست داشتی اورولوژی برو ولی درمانش مولتی ویتامین سه ماه. ترک قلیان و نوشابه و سیگار تا باردار بشی اگر بعد سه ماه باردار نشدی نصف قرص کلومیفن هم روزی یکی بخوره