2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله  فعلا درحال مصرف قرص هستم نمیدونم تاثیری گذاشته یانه؟ شما روزی چند تا مصرف میکنید؟

از روز چند مصرف کردین؟ دکتر بیشعور من گفت از روز ۳ استفاده کن پریودم کلا قطع شد اثر قرص لتروزول و امپول گونال هم از بین رفت فولی زیر ۱۴ و ۱۲ بود ضخامتمم ۳.۵ بود 

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
من ضخامتم بخاطر ای وی اف کم شد دکتر استروژن نوشت اما من نخوردم..ماه بعد ضخامتم درست شد

ماه اول ضخامت ۶.۵ بود ولی هرماه کمتر میشه. از روز چند بهتون گفتن بخورین؟

ماه اول ضخامت ۶.۵ بود ولی هرماه کمتر میشه. از روز چند بهتون گفتن بخورین؟

۱۵پری باید دوتا دوتا بخوری...

من گفتم بخاطر ای وی اف کم شد اما بدون خوردن قرص ورست شد..

اخه علت اینکه هی کم میشه چیه؟؟؟

بله پروژسترون از 15قاعدگی قراره مصرف کنم  شما چطور

منم از روز ۱۵ باید دوفاستون مصرف کنم. یعنی استروژن و پروژسترون رو همزمان مصرف میکنید؟

۱۵پری باید دوتا دوتا بخوری... من گفتم بخاطر ای وی اف کم شد اما بدون خوردن قرص ورست شد.. اخه علت ای ...

بخاطر لتروزول و امپول گونال اف کم شده

۱۵پری باید دوتا دوتا بخوری... من گفتم بخاطر ای وی اف کم شد اما بدون خوردن قرص ورست شد.. اخه علت ای ...

یعنی دوتا همزمان بخورم؟ 

استروژن از سوم قاعدکی  مدروکسی پروژسترون از 15قاعدگی  ودیگه ادامه دارن تا 25قاعدگی

شما هم برای بارداری اقدام کردین؟

من دکتر قرار بود دوتا بده روزی اما چون سینه.م کیست داشت بهم گفت یکی به نظرتون اگه تاثیری نداشت میتو ...

نه چون کیست داری باعث بزرگ شدنش میشه.حالا یدونه رو بخور اثرنکرد شاید امپولشو بدن بهت