2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

181 بازدید | 15 پست

خانومایی که تجربه دارن  من نی نیم بیشتر سمت راست شکممه البته سمت چپم میره ها ولی راست بیشتره ضربان قلبشم ۱۴۲ولی سونو بهم گفت دختره وهرکی میبینه منو میگه شبیه پسر دارایی هفته ۱۷بهم گفتن که دختر اما به سونو گرافی هم شک دارم چون حتی تاریخ زایمانمم دوماه جلوتر انداخته ینی من ماه پنجمم وتاریخ رو زده ۱۷مهر  کسی تجربه داره ؟؟؟

چرا شک داری عزیزم۰خب سونو هردوبار گفته دختره حتما دختره دیگه 😊منم علائمای جنین پسرو دارم همم بهم میگن بچت پسره ولی خودم مطمئنم دختره چون سونو هم دختر تشخیص داده 

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جنینم سمت راسته،هم سر میخوره هم لگد میزنه

ضربانش142 

خوشکلتر شدم و زرنگتر و کم خواب تر

شیرینی دوست دارم

ترشح شیر اول از سینه راستم بود

همه هم میگن پسره

سونو هم معلوم نشد تا هفته 24 که گفتن دختر

من خودم از همون اولش حسم میگفت پسره

هنوزم همینطور

ولی به علائم نمیشه اعتماد کرد

منم جنینم سمت راسته،هم سر میخوره هم لگد میزنه ضربانش142  خوشکلتر شدم و زرنگتر و کم خواب تر ش ...

مث من ۰😊

صبور باش، چیزهای خوب زمان میبرند؛؛امپراطوری ها یک روزه ساخته نمی شوند
مبشه عکس آزمایش غربالگری اول رو بزدارید 

سونو قلب بهم گفت ۱۰دی ماه سونو ان تی گفت ۴دی ماه رفتم مسافرت برگشتم یه سونو سلامت دادم گفت ۲۷آذر هفته ۱۷رفتم رسید به مهر ماه