2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم پیش هرکی انجام میدی فقط پیش دکتر ثنایی انجام نده افسانه ثنایی 

شما انجام دادی؟ بیمارستانا انجام میدن یا باید خصوصی انجام داد؟ هزینش چقدر میشه؟

اگه تازه زایمان کردی که انجام نده چون سینت به حالت اول برمیگرده بدنیست ولی به نظر من انجام ندی بهتره من بعد از انجام دادنم  تو بدمنم چرخید و جمع شد که دوبار مجبور به عمل شدم و دوباره بیهوش شدم  وای کلا ثنایی هم گرون می گیره هم بد اخلاقه هم کار بلد نیست

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
اگه تازه زایمان کردی که انجام نده چون سینت به حالت اول برمیگرده بدنیست ولی به نظر من انجام ندی بهتره ...

نه ماهه زایمان کردم ..سینم کوچیک بود الانم ک شیر دادم افتضاح شده

من که فقط یه فیلم تو آپارات دیدم  ترسم ریخت . یه مریض بعد از جراحی میاد حرف میزنه فکر کنم پیش ا ...

شوهر من نمیزاره نمیدونم چطور راضیش کنم البته هزینشم بالاس ولی در کل خوشش نمیاد اما من دوست دارم

اطلاع دارین هزینش الان چقدره؟

شوهر من نمیزاره نمیدونم چطور راضیش کنم البته هزینشم بالاس ولی در کل خوشش نمیاد اما من دوست دارم اطل ...

نشون بده نمونه کاراشو راضی میشه

من پیج اینستا دکتر نصیرم پیدا کردم خیلی خوبهhttps://www.instagram.com/dr.ahmadrezanasiri/

شما کی انجام دادی و چقدر هزینش شد؟

من که برای ماه بعد وقت گرفتم تازه هنوز جراحی نکردم . ولی نگران نباش اصلا هرجوری سرچ می کنی از دکتر نصیری خیلی تعریف می کنن . نگران نباش منم جراحی کردم بهت خبر میدم عزیزم

2824
2823
2791
2779
2792