2777
2789
عنوان

دیشب

337 بازدید | 14 پست

ابجیم زنگ زذ گفت داره مهمون مياد براتون،،،منم سریع ی دوش گرفتم تا اومدم لباس بپوشم اومدن،،خلاصه رو موهای خیسم ی روسری انداختم رفتم پیش مهمونا هی گفتن گرمه کولرو زذن روی سرعت،، منم یاذم نبود موهام خیسه از حمان اومدم و یادمون هم رفت بعذ از رفتنشون کولرو کن کنید چون دیروقت زفتن سریع خوابيديم،،،الان تب کردم چشمم درد میکنه و سرم وحشتناک تیرمیکشع دارم از دردش میمیرم،،،اهل دکتر رفتن هم نیستم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهلش شو

از بلندی با کمر و سز اقتادم تا مدتعا سر وکمر درد داشتم ی دکتر نرفتم،،تبلی تخمدان وکیست دارم و دندون درذ موقع خوردن چیزای شیرین دکتر نميرم،،هزینه ش زیاد میشه مامانم پولشو میده ها ولی خیلی اخم و تخم میکنه و غر میزنه دلم نمیخاد برم زیز اخم و تخم 

اهلش شو

بعذشم بهم میگن پاشو خودت برو دکتر،،،منم بدم میاد خودم برم،،مریض ک خودش نبایذ پاشه بره دکتر اینو یمی از دوستام ميگفت بنظزم درسته،، دختری بوذ خانوادش ب فکرش بودن خیلی لهرشم با ی پرستار زندگی کرد و خوشبخت شذ هی روزگار

از بلندی با کمر و سز اقتادم تا مدتعا سر وکمر درد داشتم ی دکتر نرفتم،،تبلی تخمدان وکیست دارم و دندون ...

ممنون

بفکر خودت باش

اونا درمان ک نمیشن بدنت باهاشون سازگار میشه مخصوصا تنبلب تخمدان پیگیری کن

مگه ازدواج نکردی؟

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

وای... چرا ممه چی میشه سعی کن مستقل باشی

میگم میخام برم سرکار مسخرم میکنن ميگن سرکار رفتنتم میبینیم حالا مگه چقدر بهت حقوق میدن،،،ولی داذلشام زن و بچع دارن سرکار هم نمیرن اصلا کلی احترامشون نیکنن بقران داره بچه شو میبره دکتر بابام میدوعه تو کوچه دنبالش بهش پول میذه چون میدونع ندارع سرمار نمیره ولی برای من اخم و تخم دارن،،ی مدت واسه جوشام راکوتان خوردم از بس صورتم داغون بوذ انقد مانانن گفت پول قرصت پول قرصت ک دیگه نخوردم،،راستی وقتی بعد کلی التماس بردم دکتر توی راه کلا اشک میریختمو منصرف شدم از بس اخم کرد و غر زذ خاستم برگردم گفت ای همه راه دیگ اومدم بیا برو،،دکترمم تو بیمارستان دولتی بود و رایگان

پس یا خسیسن یا ندارن داداشتو ولش کن خدجی ثابت بگیر از پدرت خودتم برو سرکار 

هم ندار هستن هم برای من خسیس ميگن دختر شوهر میکنه میره نبایذ خرجش کنی،،،سرکار خاستم برم گفتن ماهی 700 میدین هی مسخرم میکنند میگن مگه حالا چن بهت میدن حقوق ی کارچر از تو بیشتر هس ک لیسانس گرفتی این همه درس خوندي به جاي تشویقم کنند مسهرم میجنند منن میگم بشینم تو خونه حداقل مسخره نمیشم

پس یا خسیسن یا ندارن داداشتو ولش کن خدجی ثابت بگیر از پدرت خودتم برو سرکار 

اینم بگم خودشون اصلا هیج درامدی ندارن همین هفتصد هم ندارن ولی چون پسر هسان من جرات ندارم هیچی بهشون بچم جوابشون بدم ذاااااد میزنن ک اشک توی چشمم خشک میشه داد و بیذادس میزارن ک بخدا قلبم تیر میکشع تا یکساعت بعدش