2777
2789
فکر چهل پنجاه سالگی بچتون هم باشید شاید رفت مکه حاجیه دلوین😆😆😆

چهل پنجاه سال دیگه همه اسمه اینجوریه دیگه 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی سخته البته اسم قشنگ زیاده منتها خیلی زیادن .شما اسم پسرت و چی انتخاب کردی؟

اسم پسر اولم محمد حسین این یکی رو محمد معین میذارم ان‌شاالله

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
فکر چهل پنجاه سالگی بچتون هم باشید شاید رفت مکه حاجیه دلوین😆😆😆

حرف مامان من

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
فک کن چهل پنجاه سال دیگه کسی بره مکه دیگه . من به دکتر دلوین بیشتر فکر کردم 😉

قشنگه بابا هر جور خودت دوست داری والا انقدر اسمای مزخرف هست دلوین قشنگه

خیلی سخته...خاص بودن به چه قیمتی😁...بزار دلارا خیلی نازه...اسم دختر بعدیمه ایشالله😍

دلارا هم قشنگه .میدونی هر اسم جدیدی شاید دوسه باراول  سخت باشه ولی بعدش بهش عادت میکنی .

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

ب خدا دلوین جدید نیس بعضیا تازه میشنون ی اسم اصیل کردیه کرمانجی هس نیازی ام نیس ب کسی توضیح بدی. اگه دوس داری بزار خیلی ام روون و سادس گفتنش.... خاص بودن ب چه قیمتی یعنی پچی. کسی ک کرد باشه میفهمه ک هیچ خاص نیس. خالا چون یکی دوس نداره ب هش میگه اسمای عجق وجق والا از 100 تا ملورین و الارز و اینا بهتره