2777
2789
عنوان

سن جنین

142 بازدید | 11 پست

سلام خانوما

امروز رفتم سونو واسه تشکیل قلب همه چی خوب بود و بهم گفت سن جنین 6 هفته و سه روزه یعنی 45 روز

حالا این 45 روز از روز لقاح حشاب میشه یا از همون روزی که با همسرم رابطه داشتم؟؟؟

خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم  

از اول پریودی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روزی که تخمک گزاریت بوده میشه.

چون من این ماه فقط روزای تخمک گزاریم نزدیک داشتیم سونو که رفتم گفت 5 هفته و یه روزه و دقیق شد روز تخمک گزاریم که خودم هم حدسش میزدم

میشه برام دعا کنید تا پسرم سالم و به موقع دنیا بیاد💕
اگه پریودات منظمه سن بارداریت باید از این بیشتر باشه

پریودام اصلا منظم نیس و ولی 90 درصد مواقع 33 یا 34 روزه اس

بعد اینگه من ی هفته ک از پریودم گذشته بود آز دادم و بتام 200 بود

پریودام اصلا منظم نیس و ولی 90 درصد مواقع 33 یا 34 روزه اس بعد اینگه من ی هفته ک از پریودم گذشته بو ...

خوب پس لقاحت دیر بوده برای من لقاحم زود بوده من آخرین پریم ۵تیر بود شنبه سونو دادم هفت هفته بودم

خوب پس لقاحت دیر بوده برای من لقاحم زود بوده من آخرین پریم ۵تیر بود شنبه سونو دادم هفت هفته بودم

شما میتونین واسه من بگین دقیقا کی بوده؟

آخرین پریودم 30 خرداد بوده

روز 12 تیر رابطه داشتم اما جلوگیری کردیم

از روز 16 ام دیگه بدون جلوگیری ی شب در میون رابطه داشتیم

شما میتونین واسه من بگین دقیقا کی بوده؟ آخرین پریودم 30 خرداد بوده روز 12 تیر رابطه داشتم اما جلوگ ...

معلوم نیست دقیق کی بوده ولی مطمانن یه سه هفته ای از آخرین پریودات گذشته بعد تخمک گزاری داشتی شاید هجده تا ۲۲ تیر لقاحت بوده