2777
2789

عزيزم هر زمانى كه به نظرت درسته ازدواج كن

من به نظرم ٢٤ ٥ سالگى خوبه ولى هركى يه زمانى به پختگى ميرسه

ولى در كل اينه كه هدف تو زندگى جلوتر از همه چيز مياد 

يعنى اگر هدفت درس خوندنه

و بعد از ازدواج به هر دليلى نتونى به درس خوندنت برسى حتى با احتمال كم

بعداً پشيمون ميشى كه ازدواج مانعش شد در حالى كه شايد چيزاى ديگه مانعش شده باشن

من تو موقعيت ديگه اى بودم ولى نسبتاً مشابه

من كارامو كردم كه برم از ايران همه چيم حاضر بود كه با كسى اشنا شدم

با اينكه اصلاً قصدم نبود و هدفم رفتن بود

بعد وابسته شدم و ديگه ميخواستم ازدواج كنم

ولى تو نامزدى هر سفر خارجى كه ميرفتم و ميومدم بعد حال و هواى اونحا و ايران رو مقايسه ميكردم پشيمون ميشدم

بعد نا خداگاه مينداختم همرو گردن نامزدم كه تقصير اونه من نرفتم در حاليكه انتخاب من بوده ... و با اون سر سنگين ميشدم

البته كه نامزديمون سر مسائل ديگه به هم خورد و من داغون شدم ولى الان كه نزديك سه ماهه ميگذره ميگم دوباره ميرم و هدف من اون بوده و تو اين راه بايد با كسى اشنا شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اون سن از سیاست زنونه چیزی سردرمیاوردی ک زود شوهرت دادن؟ یا خودت خاستی؟ 

من چون خواهرام زود ازدواج کرده بودن و کلا تو زندگیاشون بودم ... و کلا زود  ب بلوغ رسیدم و خیلی چیزا تجربه کردم واس همین خودمو اماده دونستم واس ازدواج البته عاشق همسرم بودم و قبلش باهم دوست بودیم ... و الانم خداروشکر همچی خوبه و مشکل خاصی نداریم ☺☺☺

میخوام بگین حرف من درسته یا مامانم اجازه بدم یه جلسه اشنایی بیان یا خیر

نظر من اینه که سن کم اهمیت ترین چیز تو ازدواجه.... حالا زیر 18هم نباید باشی! 

مهم ترین چیز آمادگیش هست.... 

من سالی که کنکور داشتم با شوهرم آشنا شدم، رتبم هم بد نشد 9000!  اما خودم علاقه ای به درس نداشتم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
نمیدونم 😢

به مامانم میگم حرفشم نزن اگه خیلی گیرداد میگم بیان

بعد یه بهونه میارم نه میگم مثه قبلیا

یکی اومد یه بار پزشک بود قیافه و هیکلشم خوب بود

ولی خیلی غرور داشت میگف نباید درس بخونی من ازت بالاترباشم باید همیشه پایینتر من باشی😐

عزیزم اینجا به جواب سوالت نمیرسی

همه چی بستگی به روحیه خودت و شرایط همسر آینده ات داره. 

ولی به طور کلی ازدواج درست تو هر سنی میتونه شیرین ترین و بهترین اتفاق زندگی باشه و چه بسا که اتفاقا همین ازدواج زمینه ی موفقیت و پیشرفت و تعالی زن و شوهر رو فراهم میکنه... فقط شرط داره.. اینکه ازدواج درست باشه.. با چشم باز، و عاقلانه...

اگه خودت آمادگی داری و شرایط خواستگارت رو میپسندی، خووووب تحقیق کن. یه کفش آهنی بپوشین و ماهها تحقیق کنید. انشالله خوشبخت شی❤

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
عزیزم اینجا به جواب سوالت نمیرسی همه چی بستگی به روحیه خودت و شرایط همسر آینده ات داره.  ولی ...

متشکرم واقعا بله درست میگین

مامانم الان بارداره ناخواسته خواهرکوچیکم ۱۴سالشه شاغل هم هست

ازدستشون دلخورم واسه مسائلی راجب بچه

اما دلمم نمیاد تنهاشون بزارم کمک میخواد

همین ک موافق بود بزرگ‌ترین کمکه

اصلا از خونه کم نمی گذارم.چون کمتر مردی ممکنه در دراز مدت تحمل کنه.دوبار فوق لیسانس انصراف دارم چون تهران و شیراز قبول شدم و نمی تونستم هم مادر باشم هم دانشجو و هم کار کنم .ولی شعر خودم راحت تر بود.

من شخصا تا ۲۵ سالگی نمی گذارم دخترم وارد زندگی متاهلی و مسئولیت هاش بشه.بعد هم حمایتش می کنم تا درسش  و کارش را به سرانجام برسونه.کارهایی که مامانم اصلا برای من نکردند