الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
تا سونو ضربان قلب استراحت کن کار سنگین نکن ....نزدیکی نداشته باش ...پله بالاپایین نرو ... مراعات کن فعلا .....وقتی سونو رفتی ضربان قلب ان شالله ک دیده شد واسه رفع لک شیاف میده بهت ....
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ب خدا توکل کن هر چی بیخیال تر باشی تو بارداری بخدا بهتره حساس باشی واست سخت میگذره
ایرادی نداره فقط تا بری دکتر استراحت مطلق کن ،توالت فرنگی استفاده کن شیاف سیکلوژست اگه داری ب ...
خاطره زایمانتو خوندم خیلی قشنگ بود خدا نی نیتو نگه داره واست 😍😍😍😍😍😍همه هیچی موقع زایمانت خیلی باحال بود امیدوار شدم ب زایمان طبیعی 😁😁😁😁