2777
2789

با اسپیکر اهنگ گذاشتم باسش انقدر زیاد بود یه مجسمه رو از رو میز تلویزیون انداخت رو تلویزیون و افتاد زمین و کل پذیرایی پر تکه های شکسته شد 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اسپیکر اهنگ گذاشتم باسش انقدر زیاد بود یه مجسمه رو از رو میز تلویزیون انداخت رو تلویزیون و افتاد ...

😂😂...ن پدرشوهرم ادم خیلی جدی هستش...ی بار همه نشسته بودیم زیپ مانتوی من یهو پاره شد و کلا کند شوهرم داشت باهاش ور میرف تا درس شه...منم حواسم اصلا ب حرفم نبود یهو بلند گفتم : ای بابا چقدر شلی تو یکم بیشتر فشار بده الانه ک جا بگیرع....حالا همه تو جمع ترکیده بودن از خنده ولی جلو پدرشوهرم صداشو در نمیاوردن اونم قرمز شده بود بلند شد رف تو حیاط😂

😂😂...ن پدرشوهرم ادم خیلی جدی هستش...ی بار همه نشسته بودیم زیپ مانتوی من یهو پاره شد و کلا کند شوهر ...

😁😁😁 از سوتی من بدتر بود فاجعه بود 😂

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

رفته بودیم هایپر مارکت ،من‌جدا از همههه و‌ بی توجه،رفتم سمت در خروجی،از اون طرف باز نمیشد با دستام داشتم به زووور‌ بازش میکردم آخر ی مرده اومد گفت خانم از اون ور برو😐😐

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
رفته بودیم هایپر مارکت ،من‌جدا از همههه و‌ بی توجه،رفتم سمت در خروجی،از اچن طرف باز نمیشد با دستام د ...

این واس من پیش اومده😂😂خیلی بده واقعن

[QUOTE=66752375]خیلی😢😢😂😂[/QUOTE

حالا این خوبه..من کلا زیاد سوتی میدم ی بار رفته بودیم مغازه لباس فروشی موقع برگشتن نمدونم حواسم کجا بود پاهام ترمز نگرف رفتم تو شیشه😐😐...حالا جلو چن تا فروشنده خانومه از دماغ فیل افتاده😂

[QUOTE=66752375]خیلی😢😢😂😂[/QUOTE حالا این خوبه..من کلا زیاد سوتی میدم ی بار رفته بودیم مغازه لبا ...

خیلی ضایع ایم😂😂😂

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!