عسلللی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 733 عنوان خندوانرودیدید 584 بازدید | 38 پست میخام کله رامبدحسودو بکنم دیدید چطور کوبنده وحیدبیچارروخارکرد خیلی بدم اومدازش توپشت صحنه سری پیش همین اقا باحرفاش وتعریفاش ازیارش باعث شدوحیدبیچاره دستوپاشوگم کنه من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد اکثرا تلخ بودن ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 1397/05/25 | 02:01 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرنگار۷۲ عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 4788 یعنی الان رامبد داره به محمد جواد حسودی میکنه؟؟؟ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
parnyan عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 1078 چی شد من ندیدم مثل اینکه رامبد خیلی سوخته رقیبش رای آورده چی گفت دقیق هیچ
dork عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 1232 من از جوان اصلا خوشم نمیاد ولی حرفای کاملا درست و منطقیی زد خار کرد و فلانو شما از کجا برداشت می کنید
ماتیسا1372 عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 3229 کلی تاپیک زدن براش کجایی.دیر اومدی نخواه زود بری خواهر بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 96107 نهمادرشوهر کنارم خواب میباشد وخرو پف مینماید هر نیم ساعت بیدار شده و به خواهرشوهرم میتوپد که بگی بخواب ذلیل شده چشات کور شد اون گوشی رو بنداز دور😐در ادامه اضافه میکند رو تخته بشورنت😐😐و به خواب میروداین بود شرح حال امشب من😆 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
saharسحر عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 723 واا چه ربطی به رامبد داره.....وحید کلا اعتماد به نفسش پایینه.به نظر من رامبد حتی میتونست بگه نه مسابقه قانون داره نمیشه مجدد اجرا کنی.من خودم به وحید رای دادم.
ati74 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 رامبد خیییییییییییبلی پستهخیلی وحیدو کوچیک کردمنکه بخاطر دلسوزی بش رای ندادمچون اسنداپ باید بخندونه و وحید هرکاری کنه بازم ادم میخنده بامزه ستچیزی که رامبد نمیخواد بفهمه کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
mamikian93 عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 120 کاشبه حرفایی که زد هم گوش میکردی. همه مربیا و پشت صحنهو خنداننده هایک جمله رومیگن .شما استاد بهترمیدونی !!!!گرچه ایت همتعریفی نداشت ولی حقوحید نبود بیاد بالا . کسیکه نمیتونه یه اجرای صحیحو کامل داشته باشه ..... تو باشی همه چیز خوب است...
رهارهایی عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 2990 رامبد تا حدودی درست میگفت واقعا بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
shadi_banoo_73 عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 551 منم از حرفای آئیش خوشم اومد خندمم گرفته بود قیافه وحید واقعا خیلی خنده داره خدایا خودت مراقب بچه هام باش❤