2777
2789
عنوان

خندوانرودیدید

584 بازدید | 38 پست

میخام کله رامبدحسودو بکنم دیدید چطور کوبنده وحیدبیچارروخارکرد خیلی بدم اومدازش توپشت صحنه سری پیش همین اقا باحرفاش وتعریفاش ازیارش باعث شدوحیدبیچاره دستوپاشوگم کنه

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

مادرشوهر کنارم خواب میباشد وخرو پف مینماید هر نیم ساعت بیدار شده و به خواهرشوهرم میتوپد که بگی بخواب ذلیل شده چشات کور شد اون گوشی رو بنداز دور😐در ادامه اضافه میکند رو تخته بشورنت😐😐و به خواب میرود

این بود شرح حال امشب من😆

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

رامبد خیییییییییییبلی پسته

خیلی وحیدو کوچیک کرد

منکه بخاطر دلسوزی بش رای ندادم

چون اسنداپ باید بخندونه و وحید هرکاری کنه بازم ادم میخنده بامزه ست

چیزی که رامبد نمیخواد بفهمه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

کاش‌به حرفایی که زد هم گوش میکردی. همه مربیا و پشت صحنه‌و خنداننده ها‌یک جمله رو‌میگن .شما استاد‌ بهتر‌میدونی !!!!

گرچه ایت هم‌تعریفی نداشت ولی حق‌وحید نبود بیاد بالا . کسی‌که نمیتونه یه اجرای صحیح‌و کامل داشته باشه ..... 

تو باشی همه چیز خوب است...