من يه پسر دوساله دارم خيلي بچه هارو دوست داره هرجا ميريم حتي رستوران يا دريا دنبال اينه كه يه بچه پيدا كنه بدوئه بره پيشش باهاش بازي كنه تا اينجاش خوبه ولي بعضي بچه ها مخصوصا پسرا خيلي بي ادبن چند بار شده پسرم و كتك زدن يا هولش دادن من از كوره در ميرم چون پسرم خيلي مظلومه و دلم نمياد كسي بزنتش اصلا بلد نيست كسي رو كتك بزنه يا دعوا كنه يه بار وقتي يكسالش بود يه پسر ٦ ساله زد بهش و من خيلي از كوره در رفتم و به پسره زدم كارم اشتباه بود ولي خيلي پسر بي ادبي بود و خانوادشم عسن خيالشون نبود خلاصه كتك زدن من باعث شد بدجور با خانوادش دعوام بشه سعي كردم دسگه خودم و كنترل كنم امشبم رفتيم بيرون كلي بچه بازي ميكردن پسرمم باهاشون بازي ميكرد يه لحظه غافل شدم دوتا پسر هولش دادن و افتاد كلي گريه كرد من به حدي عصبي شدم كه با نفرت زل زدم به مامان باباي بچه ها اوناهم هيچي نگفتن باباهه با پسرش دعوا كرد فقط از اونموقع كه اومدم خونه خيلي عصبيم كه چرا بچه زد به پسرم منم نزدمش كه آدم شه😐😐
بهش یاد بده از خودش حمایت کنه فردا بالاخره پیش دبستانیو مدرسه که میخواد بره اونوقت شما که پیشش نیستی البته اینکه پشتش هستی خیلی خوبه عزیزم ولی نزار طوری بشه که نتونه از پس خودش بر بیاد
گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....