2777
2789
عنوان

جالبه واقعا...

306 بازدید | 40 پست

تا قبل شمارش ارا همه میگفتن وحید الان میگن جلو پیشرفت ایت رو گرفت....چتونه...خودتون خواستین بیاد بالا...حالا م

چی میگین?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آیت واقعا ناراحت بود 😔

ولی من به وحید رای دادم نه بخاطر احساسات بلکه با منطق 

منطق من گفت اجرای دوم وحید بامزه بود و کلا توانا تره

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

خير خودشو تو اشك ريختن و ترحم ديده با همين كاراش و بازي كردن با احساس مردم و ...ناله اولم ميشه 

من به ايت راي دادم

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢

چقد تاپیک خندوانه😁

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
به نظرم بذتر شد برا وحید  انگار همه یجور دیگ نگاش میکنن  خیلی بد حرف زد رامبد  من ...

به خاطر همین من که خودم وحیدو‌دوست داشتم در کل .

ولی به وحید رای ندادم چون میدونستم در موردش حرف زیاد میزنن و بهتر بود رای نیاره .

به آیتم رای ندادم چون دوست نداشتم متنشو.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.