2821
2789

من استفاده كردم البته من خيلى ورزش ميكردم و رژيمم گرفتم و لاغر شدم احتمالا تأثير داشته من كيسه اى گرفته بودم از طعمش خيلى خوشم مى اومد 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
من استفاده كردم البته من خيلى ورزش ميكردم و رژيمم گرفتم و لاغر شدم احتمالا تأثير داشته من كيسه اى گر ...

چن کیلو کم کردید؟؟هزینش چقدربود

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

يه بسته رو هجده تومن خريده بودم ولى به تنهايي لاغر نميكنه بايد ورزش كنى و رژيمم بگيرى اين فقط روند لاغرى رو سريعتر ميكنه ، من ٥٦ بودم شدم ٤٢ كيلو 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
يه بسته رو هجده تومن خريده بودم ولى به تنهايي لاغر نميكنه بايد ورزش كنى و رژيمم بگيرى اين فقط روند ل ...

من از ی مشاور پرسیدم گفت350تومن ی پک چهل روزش

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

چاى سبز و آب كرفس  واسه لاغرى شكم خيلى عاليه اين رو من واقعا تأثير داشت چون من رژيم ميگرفتم و ورزش ميكردم همه جام آب ميشد الا شكمم ولى وقتى چاى سبز مصرف كردم و آب كرفس عالى بود 

من از ی مشاور پرسیدم گفت350تومن ی پک چهل روزش

جدى اتفاقا من شوهرم واسم خريده بود الان ازش پرسيدم پانزده تا دمنوش كيسه اى بود طعم زيره و ليمو ترش بيشتر بود ولى چيزاى ديگه ام مخلوط بود 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792