2777
2789

من استفاده كردم البته من خيلى ورزش ميكردم و رژيمم گرفتم و لاغر شدم احتمالا تأثير داشته من كيسه اى گرفته بودم از طعمش خيلى خوشم مى اومد 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
من استفاده كردم البته من خيلى ورزش ميكردم و رژيمم گرفتم و لاغر شدم احتمالا تأثير داشته من كيسه اى گر ...

چن کیلو کم کردید؟؟هزینش چقدربود

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يه بسته رو هجده تومن خريده بودم ولى به تنهايي لاغر نميكنه بايد ورزش كنى و رژيمم بگيرى اين فقط روند لاغرى رو سريعتر ميكنه ، من ٥٦ بودم شدم ٤٢ كيلو 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
يه بسته رو هجده تومن خريده بودم ولى به تنهايي لاغر نميكنه بايد ورزش كنى و رژيمم بگيرى اين فقط روند ل ...

من از ی مشاور پرسیدم گفت350تومن ی پک چهل روزش

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

چاى سبز و آب كرفس  واسه لاغرى شكم خيلى عاليه اين رو من واقعا تأثير داشت چون من رژيم ميگرفتم و ورزش ميكردم همه جام آب ميشد الا شكمم ولى وقتى چاى سبز مصرف كردم و آب كرفس عالى بود 

من از ی مشاور پرسیدم گفت350تومن ی پک چهل روزش

جدى اتفاقا من شوهرم واسم خريده بود الان ازش پرسيدم پانزده تا دمنوش كيسه اى بود طعم زيره و ليمو ترش بيشتر بود ولى چيزاى ديگه ام مخلوط بود