2777
2789
عنوان

😭😭چقدر بدبختم من😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 22 پست
گاو و گوسفند و شترمرغ

خب خيليه كه تو همين عيد دوتا گوسفند بفروشه حله 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نده خوبيت نداره آدم حلقه ازدواج رو بفروشه 

چرا خوبیت نداره

م 2 ماه بعد عروسیم همه رو فروختم

شوهرم متوجه شد فقط خودش برام مهمه اختیار کل زندگی رو داد  دستم  .و بعدش وضع بهتر شد برام  بهتر خرید

منم‌گفتم اونارو بفروش از ارثت  اقا ناراحت شد

آره بابا وقتى داره بفروشه ديگه حلقه حيفه آدم حلقه رو يبار ميخره اينقد تو تنگنا نيست بخواد حلقه بفروشه وقتى ارث داره .راستى ديگه پدرش فوت شده بايد ميراث جدا بشه ديگه منتظر چى هستن 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
چرا خوبیت نداره م 2 ماه بعد عروسیم همه رو فروختم شوهرم متوجه شد فقط خودش برام مهمه اختیار کل زندگی ...

خدا رو شكر عزيزم ولى  من خوشم نمياد اگه بفروشم بد به دلم ميفته 

به نیت خریدن طلاهای بهتر و سنگین تر میفروشن  .چیزی نمیشه  خدا نکنه  پیش بیاد براش مج ...

بله عزيزم همينطوره 

اخه خیلی پرروعن  چون پدر من داره توقع داره ۳۰میلیون وام پسرشو بابای من بده

حالا پدرت داره خب بده

چی میشه مگه.مادرشوهرتم یه بیوه زنِ دیگه دستش به جایی بند نیست طفلی.

درضمن حلقه هاتم بفروش دوتا استیل بگیر

خیلیم شیک تره