2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوردن آش مگه چه ضرری میتونه داشته باشه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

حساس نباش ضرر چی آخه راحت باش تو بعضی موارد نباید زیاده روی کرد یا نخورد مثل زعفران و..

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

سخت نگیر من همه چی میخورم 

خودم نمیدونستم باردارم بستنی خونگی.درست کردم اونم توش تخم مرغ داشت اونم که خام بود هیچیم نشد

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
حساس نباش ضرر چی آخه راحت باش تو بعضی موارد نباید زیاده روی کرد یا نخورد مثل زعفران و..

نمیدونم دوبار سقط داشتم الانم باز بی بی چک مثبت بازم قراره بیفته

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
مگه آش برای حامله بده؟ چیزایی که ویتامین آ زیاد دارن نخور.مث جیگر .موز .هویج. البتا تا ۳ماه فقط

عزیزم موز ک خیلی خوبه البته زیاده روی نشه روزی یکی اشکالی نداره

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

مگه آش برای حامله بده؟ چیزایی که ویتامین آ زیاد دارن نخور.مث جیگر .موز .هویج. البتا تا ۳ماه فقط

نمیدونم باد اوره اش رشته

نخود قاعده آور هست اصلا نخور ولی ۵ تا قاشق اشکالی نداشته نترس

جدا؟

من احتمالا باردارم.

۵شنبه یک قابلمه بزرگ آش گذاشتم.

هرروز میخوردیم تا تموم شه.

دیروزم آبگوشت خوردیم.

یعنی اگر قراره پری بشم کی میشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

من که دو ماهه بودم اش خوردم اونم دو کاسه😁الانم هوس دارم ولی میترسم

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
آش 😐😐😐😐  چرا از الان آبم میخوای بخوری سرچ کن ضرر نداشته باشه 😑😑😑

هیییی داغون عزیزم حس میکنم راهم برم میوفته هرچند امیدی ندارم احساس میکنم از دستش میدم