2777
2789
عنوان

دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم تو خانواده مادریم میدونن دوس پسردارم حتی مامانمم میدونه اما اگ عمه هام بفهمن بیچارم حالادخترای ...

ن توی خانواده پدریم ک کلا این چیزا رو خوب نمیدونن

ولی من ب شخصه میگم درصورت عادی برای شناخت بیشتر وبا هدف مشخصی مشکلی نداره ولی من تا ب امروز از این رابطه نداشتم

((نقطه ی امن جهان   شیب کم شانه توست))
خخخخ خوب این قانونه متاسفانه پسرشون با احساسات دختری بازی کنه عیب نداده ولی کسی با احساس دخترشون نبا ...

دقیقا همینه.

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ن توی خانواده پدریم ک کلا این چیزا رو خوب نمیدونن ولی من ب شخصه میگم درصورت عادی برای شناخت بیشتر و ...

خوشبحالت من بخدا تاحالا فقط بایکی دوس شدم اونم ۶سال پیش وکل خانواده اون درجریانن.ولی همش این ترسودارم ک بابام بفهمه

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ن بریده شدن سر رو میگم، تو فامیل؟؟؟؟

اهان

نع باو

همشون دارن

اگه والدین بفهمن میشه

به لطف تل گرام کسی نمیفهمه😓

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
دقیقا همینه.

چه بدانم والااا. ولی خب من خودمم خوشم نمیاد پسری ازم سواستفاده کنه چون پسرای الان فقط قصد سواستفاده دارن ولی مامانم همون اول به دوست دختر داداشم میگه که نه تو خوشیتون بیا به من بگو نه تو ناراحتیاتون عیبهای داداشمو همهمون اول مبگه مثلا میگه این پسره قصد زن گرفتن نداره هااا

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
خوشبحالت من بخدا تاحالا فقط بایکی دوس شدم اونم ۶سال پیش وکل خانواده اون درجریانن.ولی همش این ترسودار ...

من خودم برای خودم نمیپسندم این جور رابطرو همش استرس رسمیش کنی بهتره

((نقطه ی امن جهان   شیب کم شانه توست))