2777
2789
عنوان

دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا اگه پسراشون دوست داشته باشن عیب نمیدونن اگه دختراشون دوست داشته باشن خیلی بد میدونن😕😟😟🤤

اره بخدا 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
همه جا همینه گلم شهرای بزرگتر کمتره 

والا ما توشهر بزرگم هسیم.اخه خب خیلی زورمیگ 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

تو خانواده ما برای دخترها حتی جزوه گرفتن و صحبت تلفنی با همکلاسی پسر هم بد بود و زشت ترین توهینها و فحش و فضاحت داشت😢. ولی الان برای پسرها همخونه بودن با دختر و مسافرت و اروپا گردی با دوچرخه و ازدواج سفید کاملا اوکی هست😐

ویرایش کردم عزیزم بخون

ماهم تو خانواده مادریم میدونن دوس پسردارم حتی مامانمم میدونه اما اگ عمه هام بفهمن بیچارم حالادخترای خودشون همه کارمیکنن

دیگه مرد سالاریه میترسن دختر گول بخوره دوستی اعصاب فولادی میخواد تو این دوره زمونه بس که پسرا دری ...

خب پس دخترامردمم گول میخورن با اینا دوس میشن...اره جدیم

همینجوری اخه توخانواده ما پسربادختری دوس باشه ایرادنداره اما اگ دختردوس بشه بیچارس

خخخخ خوب این قانونه متاسفانه پسرشون با احساسات دختری بازی کنه عیب نداره ولی کسی با احساس دخترشون نباید بازی کنه البته مامانه من میگه مردم دختراشونو جمع کنن خودش هم منو جمع میکنه . 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم