2777
2789
عنوان

دلم بد جور گرفته

62 بازدید | 3 پست

شوهر اصلا زندارى بلد نيست اصلا ادم حسابم نميكنه انگار من وجود ندارم. ميره بيرون خدافظى نميكنه. مياد خونه حرف نميزنه احوالات تعريف نميكنه. هرروز ميره خونه ماامانش. روزى چند بار زنگ ميزنه با مامانش حرف ميزنه ولى سال به سال خونه زنگ نميزنه حداقل حاله بچه هاشو بپرسه. تمام مشورتاش با خانوادشه اصلا نميگه تو هم ادمى. خستم خيلى خسته. دخترامو برميداره ميره خونه ننش اصلا نميگه تو هم پاشو با هم بريم. سرشوًميندازه ميره. انقد از من بد گفته جلو خانوادش همشون يه جورايى از من فاصله گرفتم با اينكه من كوچكترين بى احترامى بهشون نكردم هميشه هم بهشون محبت كردم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردى نداره كلا اينجوريه اخلاقش   

به زن روو نميده. بچه ننس. همه زندگى رو ميره واسه خانوادش تعريف ميكنه ولى مههمترين چيز از خانوادشو برايه من نميگه. مثلا دادششو بيمارستان بسترى كرده بودن اصلا به من نگفت خودشون ميرفت بيمارستان   .بعدها توو حرفايه باباش كه داشتن با هم حرف ميزدن فهميدم