2777
2789
عنوان

بچه از چه سنی (چند ماهگی) به اشیا اشاره می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4943 بازدید | 25 پست
سلام روز بخیرمیشه بگید بچه اتون کی اشاره کردن را یاد گرفت بچه من 20ماهه است ولی بلد نیست لطف میکنی ...

عزیزم وقتی رفتم واکسن یکسالگیش رو بزنم یه برگه دادن گفتن پر کن بیار

توش نوشته کودکتون اشاره می کنه یا نه اون موقع بچم 12 ماهه بود اصلا اشاره کردن رو بلد نبود منم خیلی ترسیدم شروع کردم و باهاش مدام کار می کردم 

می بردمش توی اتاقش که پر از اسباب بازی بود اسباب بازی ها رو نشونش میدادم می گفتن اینو ببین

دوباره با دست اسباب بازی دیگه ای رو نشون می دادم میگفتم اینو ببین 

بعد گاهی دست خودش رو می گرفتم و به سمت اشیا اشاره می کردم و میگفتم : اینو عروسکه

تقریبا روی یه ربع تمرین می کردم

فکر می کنم 15-16  ماهگی یواش یواش اشاره کردن رو فهمید

شما هم روی بچت 2-3 ماه کار کن تمرین یاد میگره

همین تمرین های منو انجام بده یاد میگره

اصلا به بچه دیگران نگاه نکن بچه خواهر من خیلی زود خودش یاد گرفت اما بچه من دیرتر بود.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
عزیزم وقتی رفتم واکسن یکسالگیش رو بزنم یه برگه دادن گفتن پر کن بیار توش نوشته کودکتون اشاره می کنه ...

منم دارم تمرین میکنم،همینطوری ک شما میگید،اسم عر وسیله ایی را بیارم،میره سمتش،میزنه روش،تازه دیروز تا حالا دو بار ب سمت مامانم اشاره کرده،راستی لطف کردی جواب دادی خانم

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم تمرین میکنم،همینطوری ک شما میگید،اسم عر وسیله ایی را بیارم،میره سمتش،میزنه روش،تازه دیروز ت ...

شلام عزیزم پسر منم 17ماهشه اشاره نمیکنه 

پسر شما همون 20ماهگی اشاره کرد؟

منم دارم تمرین میکنم،همینطوری ک شما میگید،اسم عر وسیله ایی را بیارم،میره سمتش،میزنه روش،تازه دیروز ت ...

ولی پسر من چیزیو بخاد میاد سمتم و ب چیزی ک تو دستمه دستشو درلط میکته ازم اون رو بگیره این همون اشاره میشه؟

شلام عزیزم پسر منم 17ماهشه اشاره نمیکنه  پسر شما همون 20ماهگی اشاره کرد؟

سلام  عزیزم  کاش زمان ب عقب برمیگشت اینقدر  حرص الکی نمیخوردم،بله اشاره هم کرد

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌
ممنون از دوستان عزیز اگه کس دیگه ای هم تجربه داره خدا خیرش بده بگه تا من از فکر خیال در بیایم

سلام عزیزم میشه اگه پیام رو دیدن جواب بدین پسر منم الان یک سالشه یک سری کارهای فرم بهداشت رو انجام نمیده خیلی نگرانشم بچه شما الان باید ۵ ساله باشه میخواستم ببینم الان بچتون مشکلی ندارهخیلی نگرانم میترسم اوتیسم یا کند ذهن باشه

سلام عزیزم میشه اگه پیام رو دیدن جواب بدین پسر منم الان یک سالشه یک سری کارهای فرم بهداشت رو انجام ن ...

بچه من الان نزدیک 7 سالشه

عزیزم بچه من توی یک سالگی به چیزی اشاره نمی کرد، پاش رو برای پوشیدن شلوار بالا نمی آورد و ...

تقریبا 3-4 ماه بعدش را افتاد

شما هم نگران نباش و فقط باهاش کار کن هر چیزی که انجام نمیده با بازی و تقلید بهش یاد بده

اگه بچه تقلید داشته باشه و با شما ارتباط بگیره به احتما خیلی خیلی زخیلی یاد اوتیسم رده.

بچه من الان نزدیک 7 سالشه عزیزم بچه من توی یک سالگی به چیزی اشاره نمی کرد، پاش رو برای پوشیدن شلوار ...

خدا خیرت بده ک اومدین جواب دادین یادتون نیست اون موقع بچتون از لحاظ گفتار چجوری بود؟

خدا خیرت بده ک اومدین جواب دادین یادتون نیست اون موقع بچتون از لحاظ گفتار چجوری بود؟

راستش بچه من حدود 10-11 ماهگی ماما یا بابا می گفت یادمه یه دوره ای اصلا یادش رفت و دیگه نمیگفت که خیلی نگران شدم 

بعدش دوباره شاید 1.5 سالگی دوباره گفتارش بهتر شد

عزیزم یکسالگی خیلی زوده که بچه بخواد گفتاری داشته باشه یا ازش توقع کار خاصی داشته باشیم تا یک سال و چهار ماه حداقل بهش زمان بده

توی این دوران موبایل و تی وی رو بهش نده 

باهاش بازی های مناسب این سن رو انجام بده و کلماتی مثل ماما، بابا و ... رو مدام براش تکرار کن 

بچه شما تقلید داره؟؟؟

ارتباط گیریش با شما و بچه های دیگه چجوریه؟؟؟

راستش بچه من حدود 10-11 ماهگی ماما یا بابا می گفت یادمه یه دوره ای اصلا یادش رفت و دیگه نمیگفت که خی ...

اره تقلید داره ارتباط گیری و تماس چشمی عالی از همه جهت خوبه فقط فرم آ اس کیو بهداشت قسمت ارتباطاتش ی سری چیزا انجام نمیده مثلا میگم بابا کو نگاه باباش نمیکنه یا بدون ایما و اشاره چیزی دستش باشه بگم بده نمیده بای بای نمیکنه هنوز آواسازی میکنه مثلا بابا رو میگه ولی نه خطاب به باباش 

سلام روز بخیرمیشه بگید بچه اتون کی اشاره کردن را یاد گرفتبچه من 20ماهه است ولی بلد نیستلطف میکنید اک ...

سلام بچتون تا ۲۰ ماهگی اشاره نمی‌کرد چی شد جریانش ؟ برای منم همینه میترسم