2777
2789
من یه بار استفاده کردم اون لحظه خوب بود بعد از چند ساعت کل دستم قرمز شد و میسوخت و خارش داشت و.. اص ...

یا حساسیت داشتی .یا بایه بار گذاشتن فریزر همرو زدی؟؟

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم استفاده می کردم بعد یه مدت پوستو اک میندازه من لکای پام هنوزم یکم ازش هست مال صورتو اصلا استف ...

صورت نزدم من.فقط به پام زدم.

صورت نزدم من.فقط به پام زدم.

اونایی که پوستشون حساس نیست تا بار سومم خوبن من از بار پنجم به بعد کمکم جوش زدمو پاهام لک برداشت

من فقط به پام زده بود خداروشکر

و تو خدای آرزوهای محالی….🧒🏻👧🏻
جدی؟؟

اره خیلی بد بود مواظب باشه به اون ناحیه ک زدی بعد نیم ساعت باز نگاه کن ببین قرمز شده یا ن

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
اونایی که پوستشون حساس نیست تا بار سومم خوبن من از بار پنجم به بعد کمکم جوش زدمو پاهام لک برداشت من ...

اها.منم فقط به پام زدم.مرسی 

اره خیلی بد بود مواظب باشه به اون ناحیه ک زدی بعد نیم ساعت باز نگاه کن ببین قرمز شده یا ن

نه  هیچیش نشده شکر خدا.

یا حساسیت داشتی .یا بایه بار گذاشتن فریزر همرو زدی؟؟

همرو نه فقط یه تیکه از ساعدمو زدم باهاش

دیگه داغان شدم انداختمش دور

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم