2777
2789
عنوان

درد زیر شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 19 پست
از اول لكه بيني داشتي؟با شياف برطرف نشد؟بتات چطور بود؟

اره از اول لکه بینی داشتم ، نمیدونستم حاملم هفته 5 فهمیدم ، با شیاف برطرف نمبشه 

بتام هفته 5 و 4 روز 7000 بود که 48 ساعت بعد بازم آز دادم 10300 شده بود میگفتن باید دوبرابر میشد دکتر گفت به احتمال زیاد پوچه

هفته 6 و 6 روز سونو رفتم صدای قلبشو شنیدم 

اره از اول لکه بینی داشتم ، نمیدونستم حاملم هفته 5 فهمیدم ، با شیاف برطرف نمبشه  بتام هفته 5 و ...

من ميدونستم حامله ام ٧روز بعد موعدم لكه قهوه اي ديدم ك با شياف برطرف شد اما بتامو بگو،روز ٣٠دوره ٢٧٠ بود روز ٣٦ دوره ٧٢٠ دكتر گفت اين خوب رشد نكرده حالا تو شياف رو بذار اما اميدوارت نميكنم خودم ٧روز بعدش رفتم سونو ك گفت ساك هست و سنش ٣٠روزه است انگار با روز تخمك گذاريم تطبيق داشت سن ساك حالا ٣شهريور ميرم سونو واژينال ببينم بچه اي هست يا ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من روند افزايش بتام كند بود و توي هفته ٥رفتم سونو گفت ساك ٤هفته و ٢روزه هست ك فعلا جنين و كيس ...

عزیزم میشه بگی روند بتا هات چی بود؟ منم الان همین وضعم ،تو ده روز سه بار دادم ،شنبه هم باید دوباره بدم  مال من 27_73-250 بوده ،که اولی دو سه روز تاخیر بود ،اخری هم امروز 11 روز تاخیر بودم .خیلی نگران خارج رحمی هستم .بیا بگو 

عزیزم میشه بگی روند بتا هات چی بود؟ منم الان همین وضعم ،تو ده روز سه بار دادم ،شنبه هم باید دوباره ب ...

عزيزم من ٢روز بعد تاخير ٢٧٠ بعد ٨روز بعد از تاخير ٧٢٠ 

ديگه نرفتم بتا بدم اما توي سونو ساك رو نشون داد يعني بالاي هزار رفته ك ساك ديده شده

خيلي نگرانم و بلاتكليف