2777
2789
عنوان

درد زیر شکم

184 بازدید | 19 پست

خانوما من باردارم و یک ماه هم ندارم ولی به شدت وقت خوابیدن به پهلو زیر دلم درد میگیره به هر طرف پهلو بخوابم اون طرف زیر شکمم درد میگیره کسی میدونه علتش چیه؟

چیکار هم باید کرد؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من روند افزايش بتام كند بود و توي هفته ٥رفتم سونو گفت ساك ٤هفته و ٢روزه هست ك فعلا جنين و كيسه زرده مشخص نيست توش ٢هفته ديگه بيا

البته لكه بيني مختصر داشتم ك سريع با شياف برطرف شد

حالت تهوع دارم و سينه هام درد ميكنه و تقريبا اشتهام باز شده

بتظرتون يعني جنينم زنده هست و داره رشد ميكنه؟اميدي هست ك سقط نشه؟

بچه ها من روند افزايش بتام كند بود و توي هفته ٥رفتم سونو گفت ساك ٤هفته و ٢روزه هست ك فعلا جنين و كيس ...

اره عزیزم ان شاءالله دو هفته بعد صدای قلبشو میشنوی

منم 5 هفته گفتم ساک خالی به احتمال زیاد سقط ، هفته 7 رفتم صدای قلبشو شنیدم😍

ببخشید شیاف رو چطوری استفاده میکنی؟ رو شیاف من نوشته خوراکی،واژینال،رکتال  نمیدونم کدومش بهتره

اره عزیزم ان شاءالله دو هفته بعد صدای قلبشو میشنوی منم 5 هفته گفتم ساک خالی به احتمال زیاد سقط ، هف ...

خدا كنه عزيزم

ديگه درد و لكه ندارم و حس ميكنم زير دلم مدام سفت تر ميشه منظورم جايي ك الان ساك هست

شياف رو من مقعدي استفاده ميكردم ك ١٠روز بهم گفته بودن من ٩روز گذاشتم منتظرم برم سونو ب اميد خدا

شما هنوز بايد شياف استفاده كنيد؟

خدا كنه عزيزم ديگه درد و لكه ندارم و حس ميكنم زير دلم مدام سفت تر ميشه منظورم جايي ك الان ساك هست ...

اره ، لکه بینی و خونریزی دارم  زیر شکمم و کمرم هم درد میکنه خدا کنه بچم بمونا ، دکترا هیچکدوم آمپول نمیدن  عفونتم دارم که دارو هم نمیدن میگن طبیعیه😕

اره ، لکه بینی و خونریزی دارم  زیر شکمم و کمرم هم درد میکنه خدا کنه بچم بمونا ، دکترا هیچ ...

عزيزم الان فك كنم طبق تيكرت توي ماه دوم هستي

ان شاا... ك برات مي مونه فقط كار سنگين نكن

بعدم واسه عفونت برو پيش يك دكتر ديگه اگه خيلي نگراني

عزيزم الان فك كنم طبق تيكرت توي ماه دوم هستي ان شاا... ك برات مي مونه فقط كار سنگين نكن بعدم واسه ...

مرسی گلم اره عزیزم امروز 8 هفتم رو تموم میکنم پیش سه تا دکتر رفتم هیچکدوم دارو نمیدن 

استراحت مطلقم اما بازم هر روز خون میبینم 

مرسی گلم اره عزیزم امروز 8 هفتم رو تموم میکنم پیش سه تا دکتر رفتم هیچکدوم دارو نمیدن  استراحت ...

توكلت ب خدا

الان من صداي اذان رو دارم ميشنوم 

ب حق همين وقت عزيز بچه هردومون سالم باشه و بمونه😭😭😭