2777
2789
عنوان

زیرابمو میزنن

320 بازدید | 19 پست

خانوما من  رفتم دوره آرایشگری دیدم  و چون کارم  خوب بود مدیریت سالن  بهم گفت  بمون همینجا   و حتی  پرسونل قبلی رو که مربی من بود رو ردش  کرد و منو بجاش  اونجا استخدام  کرد  چون میگه  من  کارم  به روزتره  درسته در آمد  آنچنانی ندارم  ولی برا اینکه  سرم گرمه  و تو خونه نمیمونم  راضیم .مشکل من از اینجاست  که   یکی از پرسونل  رفت  زیرابمو  پیش مدیر سالن زد  جلو من  میگن پرسونل قبلی  کارش بهتر بودا   میخوایمبه مدیر  بگیم دوباره بیاد.تازه  اونیکی همکارم  اومده بود   به من  گفته بود  تو داری  تو کار ما دخالت میکنی میریم  به مدیر سالن میگیم  که ازینجا  بری منم میگم  بابا منکه مشکلی باشما ندارم  تازه کارتونم تبلیغ میکنم   میگن  ما نیازی  به تبلیغ و تعریف  تو نداریم .کلن همشون تبانی کردن  علیه  من باشن  هیچ کس باهام خوب نیست اونجا  دلم گرفته  ناراحتم   نمی دونم چطوری  رفتار کنم  باهاشون .برام مشتری میاد  همکاری نمیکنن .فقط منشی باهام خوبه  دیگه  خسته شدم   محیطش  ناراحتم  میکنه   جای دیگه هم بخوام برم  کسی نیرو نمیخواد   نمیتونمم سالن بزنم  اونجا هم  آموزش میدم  هم  خدمات   نمیدونم چه کنم  اللن هر لحظه  نگرانم  که  کارمو ازم  بگیرن و بدن  به  پرسونل  قبلی  چون  این دومین باره   یه بار اینکارو کردن   من  رفتم  مدیر دوباره بهم گفت  بیا  حتی با  همکار قبلیم صحبت کردم گفتم  ناراحت نباشی   از من مدیر اینطور خواسته  اونم گفت  روزی دست خداست  و من دوباره  میام    وقتی سالن میاد همه  دورشن   مت تنهام   و نگران آینده  شغلیم   راهنمایییم کنید  لطفن  که اگر جای من بودید  چطور رفتار میکردید  ؟؟؟. 

خب شما جای یه نفر دگ رو اشغال کردین برخورد اونا طبیعیه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب حق دارن تو جاي همكارشونو گرفتي 

تبايد قبول ميكردي اونو بندازن بيرون تو بري جاش 

بعدشم محيط ارايشگاه همينه هر جاي ديگه هم بري همينه 

روحيه اتو اماده كن اگه ميخاي تو اين كار بموني 

مظلوم بشي فايده نداره گرگ باشه از بالا بهمشون نگاه كن

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

فقط فن کار نیست که بلد باشی باید سیاست هم میداشتی که با بقیه چپ نشی ، میدونم تو کاری نداری ولی میدیدی اونی که قدیمیه باس هواشو داشته باشی تا کاریت نداشته باشه حالا اومدی سرپرستت رو زدی کنار خب معلومه دیگه بقیه هم از خودشون احساس خطر کردن 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

عزیزم ی سوال بپرسم خارج از موضوع  ببخشید  هزینه کل دوره های اموزشت چند شد؟الان کامل فولی؟؟منم میخام یاد بگیرم اموزشگاه ها خوب یاد میدن؟؟

همه را صدا زدم جز خدا...هیچ کس جوابم را نداد جز خدا

ببین توی محیط کار اصلاً باهمکارا صمیمی نشو

دوم اینکه ببین اخلاقا وبرخورد همکارات چه جوریه باید باسیاست باشی و باب میلشون باشی تا بتونی اونجا دوام بیاری به نظرم اینایی که گفتم مهم تر از فن بلد بودنه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

خب عزیزم تو اوندی جای مربیت در واقع این جا حق اونه

تو اصلا نباید قبول میکردی

روزی دست خداست

تو روی پل دیگران خونه ساختی خب خراب میشه

حال امروزت ببین حال اون مربی درک کن

حق داره برا حقش بجنگه

به نظرم برو دنبال یه کاری که جای کسی تنگ نکرده باشی

میشه بیشتر راهنماییم کنی دیگه چطور باشم 

هیچی انگار کن تو کشور خارجی هستی و هیچ کس زبون تو رو نمی فهمه اهسته برو اهسته بیا 

حاشیه ها رو هم رها کن هندزفری ببر موزیک گوش کن اوقات بیکاریت 

حقوق شما رو که اونا نمیدن پس نگران نباش شما کار و پول میخوای که رسیدی بهش