2789
عنوان

افزایش قد

5894 بازدید | 15 پست

سلام دوستان .

برای دختر نوجوان چه روش هایی مناسبه که قدش بلندتر بشه؟؟160 هست و بنظر خودش خیلی کوتاهه...

جایِ اینکه رویامو پازل بچینم ترجیح میدم حقیقتو  واضح ببینم
خب ورزش مثل والیبال و بسکتبال یا بره دکتر یه آمپولی هست اسمشو نمیدونم دکتر اگه لازم ببینه میده و ...

والیبال می رفت اما تاثیری نداشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۹ شب بخوابه 

هر شب یک کیلو شیر بخوره 

صبحانه شیر 

قبل خواب شیر 

البته شیر کیلویی نه از این شیرایه پگاه و کارخانه ای 

بادام زمینی بخوره 

روزی ۲۰ دقه تو افتاب واسته چون وقتی ویتامین دی در بدن نباشه شیر خوردن هم الکیه جذب نمیشه 

وقتی کلسیم جذب بدن میشه که کنارش ویتامین دی هم باشه یعنی نور افتاب و شیر به اضافه ورزش‌کششی 

دکترم بره 

جهان هر کس اندیشه اوست
۹ شب بخوابه  هر شب یک کیلو شیر بخوره  صبحانه شیر  قبل خواب شیر  البته شیر کی ...

دلیل شب خوابیدن زود هنگام ابن 

که قده هیپوفیز در ساعات ابتدایی شب ترشح مبشه احتمال میدم فرزنداتان شبا دیر میخابد 

جهان هر کس اندیشه اوست
دلیل شب خوابیدن زود هنگام ابن  که قده هیپوفیز در ساعات ابتدایی شب ترشح مبشه احتمال میدم فرزندا ...

بله همیشه تا ساعت دوازده ((کم کمش)) بیداره ...ممنون از اطلاعات دقیقتون

ببرش کلاس شنا به طور مداوم 

قرص آهن با یک لیوان شیر بهش بده بخوره 

بعد از نهار قرص زینک پلاس(هیچ خطری نداره یه قرص کمبود روی هست از داروخونه میتونی بخری )بهش بده 

به جا آبم بهش شیر بده 

به طور مداوم بهش شیر و ماست محلی کره محلی عسل طبیعی بده

من خودم تکواندو کارم تو سن کم رفتم رزمی اما قدم آنچنان که باید رشد کنه نکرد چون سنگین کار میکردم اما دوستایی که رفتن شنا الان واقعن عالی شدن

من پسرم و بردم پیش متخصص غدد بهش مکمل ال آرژنین داد. دکتر می گفت درسته که باید شیر کافی بخوره و در معرض نور خورشید قرار بگیره اما باید ترشح هورمون رشد بیشتر بشه که ال آرژنین باعث تحریک ترشح هورمون رشد میشه و براش آرژنین کارن و تجویز کرد.

من پسرم و بردم پیش متخصص غدد بهش مکمل ال آرژنین داد. دکتر می گفت درسته که باید شیر کافی بخوره و در م ...

آره اتفاقا منم شنیدم که مکمل ال آرژنین در بچه ها باعث افزایش قد میشه. می خواستم برای بچه برادرم بگیرم. ایرانیش خوبه یا خارجی ؟

[QUOTE=66983235]آره اتفاقا منم شنیدم که مکمل ال آرژنین در بچه ها باعث افزایش قد میشه. می خواستم برای بچه برادرم بگیر ...[/QUOTE

مواد اولیه ال آرژنین کارن خارجیه، کاناداییه اما داخل ایران تولید میشه به نظرم مکمل خوبی باید باشه چون بیشتر متخصصین غدد همین و تجویز میکنن. من برای پسرم تازه خریدم حالا زمان میبره تا اثرش و بببینم

با سلام دوست عزیز شما می تونید دخترتونو به مشاوره تغذی ببرین که با گرفتن بادی انالیز  ازش ,میتونن یه رژیم تخصصی و منحصر به فرد بهش بدن . برای بادی انالیز اگر دوس داشتی  به کلینیک ایده ال توی پونک مراجعه کن عزیزم اینم شمارش44483079