2777
2789

خانوما من  رفتم دوره آرایشگری دیدم  و چون کارم  خوب بود مدیریت سالن  بهم گفت  بمون همینجا   و حتی  پرسونل قبلی رو که مربی من بود رو ردش  کرد و منو بجاش  اونجا استخدام  کرد  در آمد  آنچنانی ندارم  ولی برا اینکه  سرم گرمه  و تو خونه نمیمونم  راضیم   مشکل من از اینجاست  که   یکی از پرسونل  رفت  زیرابمو  پیش مدیر سالن زد  جلو من  میگن  فلانی کارش بهتر بودا   میخوام بگم بیاد  کار موهاشو انجام بده     تازه  اونیکی همکارم  اومده بود   به من  گفته بود  تو داری  تو کار ما دخالت میکنی میریم  به مدیر سالن میگیم  که ازینجا  بری    کلن همشون تبانی کردن  علیه  من باشن  هیچ کس باهام خوب نیست اونجا  دلم گرفته  ناراحتم   نمی دونم چطوری  رفتار کنم  باهاشون   برام مشتری میاد  همکاری نمیکنن  فقط منشی باهام خوبه  دیگه  خسته شدم   محیطش  ناراحتم  میکنه   جای دیگه هم بخوام برم  کسی نیرو نمیخواد   نمیتونمم سالن بزنم  اونجا هم  آموزش میدم  هم  خدمات   نمیدونم چه کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم برای مربی ت سوخت😢

عزیزم طبیعیه که پشت هم باشن، شما میدون رو زود خالی نکن،اینقدر کارت خوب باشه که مدیر بیینه کسی به پای شما نمیرسه،با اونا هم مدارا کن و سر به سرشون نذار به نظرم

متاسفانه خیلیا با تازه واردها اینطورین میخوان اذیت کن یا میترسن جاشون رو پرکنه ویا شایدم ازرو حساوت باشه و... شما سعی کن همیشه با اقتدار ومحترم وبا محبت با مشتری ها ومدیر سالن باشی وکارت رو هم درست انجام بدی توکلتم به خدا باشه نگران نباش

عزيزم چون بخاطره تو يكي از همكاراي اونا اخراج شده بهت حس خربي ندارن

چیکار باید بکنم  باور کنید  اصلن با من حرف نمیزننن حتی چند روز پیش هم همکارشون اومده زود سالن من گفتم  از من ناراحت نشی من اینجام    مدزر سالن اینطور خواسته من هنوزم بهت ارادت دارم  گفت روز دست خداست   من بازم  میام   اینجا  و این  تیکی در من ایجاد کرد که نکنه   اینا زیرابمو  میزننن و ایشون دوباره  میان اینجا  و کمی  نسبت به آینده شغلیم   نگران شدم   انگار  تو برزخم  من هنوز براشون پذیرفته  نیستم    خب مدیر اینطور خواسته من باید چه میکردم ؟

دلم برای مربی ت سوخت😢 عزیزم طبیعیه که پشت هم باشن، شما میدون رو زود خالی نکن،اینقدر کارت خوب باشه ...

بخدا اینقدر باهاشون خوب و موادب  رفتار میکنم پیش مشت یا تعریف کارشونو میکنم   ولی اونا میگن  ما نیازی به تعریفت نداریم   من که پرسونل قبلی رو  بیرون نکردم که مدیر سالن  گفته  من کارم بهتره  پس مشتریا راضی ترن   تقصیر من نیست که