2777
2789
عنوان

😢😢😢😢بیاییید

103 بازدید | 10 پست

دارم دندون عقل در میارممم خیلی درد میکنم نمیدونم چیکار کنم ی جوریه نمیتونم چیزی بخورم

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بكش 

اينقد دردش بده 

من همه دندون عقلام باهم دراومد باورت ميشه😭😭😭😭

دهنمو نميتونستم باز كنم غذا بخورم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
دراومده ولی اون زیره باید برید بکشیدش

مگه دندون عقل بعد اینکه دراومد و باید بکشم؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

برو تو ایینه نگاه کن ببین فکت جا داره...فک من جا داشت بهش دست نزدم تازه پوسیده بود پرشم کردم ...سه تاش در اومده....اره یکمی تحمل کنی یکی دو هفته دیگه در میاد تموم می شه ولی اگه غیر قابل تحمله بکشش...چون اگه جا نداری دندونای دیگتو کج می کنه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
برو بكش  اينقد دردش بده  من همه دندون عقلام باهم دراومد باورت ميشه😭😭😭😭 دهنمو نميتون ...

اوهوم خیلیی سه روز گشنم زیاد نمیتونم بخورم😢

برو تو ایینه نگاه کن ببین فکت جا داره...فک من جا داشت بهش دست نزدم تازه پوسیده بود پرشم کردم ...سه ت ...

از اون ته داره در میاد دیگه جا داره بغلش خالیه