2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31941 بازدید | 5597 پست
میفهممت مونا جون ی دایرست ک ما از اول اقداممون تا الان داریم توش میچرخیمو ب جایی نمیرسیم

نرگس من پارسال که شروع کردم دو سه ماه اول علائمی داشتم که هیچ وقت واسه پری, نداشتم

کمرم تیر میکشید رحمم همینطور خیلیام بهم میگفتن چشات برق میزنه و اینا

دیگه بعدش عادیه عادی بودم ولی دوباره ماه قبلم همونطوری شدم دیگه فک کردم مامان شدم رفت 😁

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
ببین نگار یکی از شهرهایی که کل عرب ها میشناسن و دوس دارن بیان مشهده هم به خاطر امام رضا هم بازارهای ...

یه افغانی میگفت از ایران برای خانواده ش دومیلیون پول فرستاده اونجا تبدیلش کردن به پول اونا شده ششصدهزار 

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نرگس من پارسال که شروع کردم دو سه ماه اول علائمی داشتم که هیچ وقت واسه پری, نداشتم کمرم تیر میکشید ...

انشاالله انشاالله انشاالله❤❤❤

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
اااارههههه ...دیدی ؟؟؟ من رفتم دو تا بسته ۴۴ تایی مولفیکس سایز یک خریدم شد پنجاه ...مثل اینکه قراره ...

وای اینجوری پیش بره تا چند ماه دیگه به ۱۰۰تومن هم میرسه.تازه سایز بزرگترش بسته۵۰شده

وای اینجوری پیش بره تا چند ماه دیگه به ۱۰۰تومن هم میرسه.تازه سایز بزرگترش بسته۵۰شده

آره بزرگش گرونترم هست 

صبح یه تاپیک زده بودن که بچه ها رو باید مثل بیست سال پیش کهنه کرد اینقدر که پوشک گرون شده 

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
آره بزرگش گرونترم هست  صبح یه تاپیک زده بودن که بچه ها رو باید مثل بیست سال پیش کهنه کرد اینقد ...

اینجوری پیش چی میشه

اگه یه مدت کسی نخره ممکنه یکم قیمتش پایین بیاد اما واقعا استفاده از کهنه سخت و زمان بره