2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31941 بازدید | 5597 پست
من فردا برم دکتر آز بنویسه و برم آزمایش بدم و آمپول بزنم یا نمیدونم صبر کنم اگه نشدم برم پیش دکتر خ ...

برو پیش دکتر خودت که خیالت راحت باشه،بلاخره اون بهتر میدونه چیکار کنه 

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آمدم نبودید🙂

بیا هستیم🎃🎃🎃

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
آررررههه ناقلااا من بودم آی یو آی کرده بودم🙄 راستی مونا من روز ۲۱ سیکل ترشح تخم مرغی شکل تخمک گذار ...

با یک سیکل نمیشه قضاوت کرد نرگس

باید ببینی سیکل بعدیت چند روزه هست

منم دو دوره ی قبلم همین طوری بودم کلا از ۱۲ سیکل تا خوده ۲۸ سیکلم همش ترشحات زیاد دارم

ولی من pco هستم و تخمکی آزاد نشده برام

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
براشون مجانی هم تموم میشه اتفاقا یه دلار میدن ده هزارتومن میگیرن چی از این بهتررر گردشگر خارجیم خی ...

ببین نگار یکی از شهرهایی که کل عرب ها میشناسن و دوس دارن بیان مشهده

هم به خاطر امام رضا هم بازارهای زیادش

قبلا کلا تجمع شون اطراف حرم و گاهی تو بازارها میدیدی

ولی الان!!!

یعنی هرجا میریم هرجایی که فکرشو کنی هستن!

تو مطب دکتر، تو استخر ،تو بازار تو پارک... دیگه احساس غربت میکنم هروقت بیرون میرم😕

ببین به کجا داریم میریم که پول و مملکتمون داره برای این عرب ها شده وسیله ی لهو و لعب شون😔😔

من واقعا از این قضیه غصه می خورم

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
مونا پری اومد؟؟؟؟

😐لکه بینی دارم ۴ روزه!!!

نمیاد لعنتی

نمیاد

نمیدونم طبیعی یا نه

😐لکه بینی دارم ۴ روزه!!! نمیاد لعنتی نمیاد نمیدونم طبیعی یا نه

اگه مطمعنی ک باردار نیستی جوشونده و گیاهی بخور باز شه

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
اگه مطمعنی ک باردار نیستی جوشونده و گیاهی بخور باز شه

می خورم نرگس

البته بیشتر دارم عرق فراسیون میخورم

رحمم رو با سیاه دونه چرب میکنم بعدش یه پک گرم میزارم روش

کاچی خوردم

زعفرون و آویشن دم کردم خوردم

بدو بدو کردم

آمپولم زدم

دیگه هییییچ کاری نمونده که نکرده باشم

یعنی رحم دایناسور هم بود تا الان یه تکونی خورده بود

گاهی اوقات هم نرگس جان نمیشود که نمیشود که نمیشود!!

می خورم نرگس البته بیشتر دارم عرق فراسیون میخورم رحمم رو با سیاه دونه چرب میکنم بعدش یه پک گرم میز ...

میفهممت مونا جون

ی دایرست ک ما از اول اقداممون تا الان داریم توش میچرخیمو ب جایی نمیرسیم

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

منم همین طور😕

میفهممت مونا جون ی دایرست ک ما از اول اقداممون تا الان داریم توش میچرخیمو ب جایی نمیرسیم

نه عزیزم اینطوری نگو ....ان شاالله بزودی زود نتیجه میگیرین ..... خدا برای هرکس وقتی تعیین کرده .... تا اون موقع از روزات لذت ببر .... 🌼

💗الهی و ربی من لی غیرک💗