2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31941 بازدید | 5597 پست
وای نگار نمیدونی توی هتلی که ما بودیم چیکار که نکردن این عربا، هتل کاملا خصوصی بود یعنی به مردم عاد ...

باهاشون دولا پهنام حساب میکردن هتلها😁

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
باهاشون دولا پهنام حساب میکردن هتلها😁

نه بابا فکر نمیکنم،انگار سفارت ایران مجانی اورده بود اینا رو

خانواده شهیدای مدافع حرم بودند فکر کنم

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حاضرم مادر بشم حتی اگه دوسال از خونه بیرون نرم🙁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من حاضرم مادر بشم حتی اگه دوسال از خونه بیرون نرم🙁

الان اینو میگی،به محض اینکه باردارشدی تازه فیلت یاد هندوستان میکنه

تازه یه عالمه کاره نکرده یادت میاد که هیچکدومم نمیتونی الان انجام بدی

بچه ها یچیز جالب انقدر ارزش پول پایین اومده هر شهری میری پر از گردشگر عربه عراقی ریختن ایران دارن ...

آره چند وقت پیش ما هم شمال بودیم کلی مسافر عراقی بود..پر عرب ..... ارزش پول ایران افت کرده اینا میان اینا عشق و حال ....😒

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
آره چند وقت پیش ما هم شمال بودیم کلی مسافر عراقی بود..پر عرب ..... ارزش پول ایران افت کرده اینا میان ...

تو این مملکت همیشه اوضاع بر وفق مراد بقیه بوده تا خود مردم ایران

مامان هستی در چه حاله ؟! 

وااااي😑😑😑

صبح خواهرم زنگ زد كه مهمون داره برم بچه شو ببرم بيرون اذيت ميكرد 

فكر كن از ساعت ١٠ رفتم دنبال اون بردمش بيرون بعد رفتم دنبال پسر داييم دوباره بردمش اسباب بازي فروشي بعد رفتيم خونه مادربزرگم ٢ ساعت خم نشستم تو دستشويي كه خانوم جيش كنن 

اصلا خستمااااااا

بچه ها یچیز جالب انقدر ارزش پول پایین اومده هر شهری میری پر از گردشگر عربه عراقی ریختن ایران دارن ...

خيليم جالب نيست 

وقتي پرايد ٣٧ تومنه 

بايد اونا بيان اينجا عشق و حال

الان اینو میگی،به محض اینکه باردارشدی تازه فیلت یاد هندوستان میکنه تازه یه عالمه کاره نکرده یادت می ...

نه والا قول میدم😂😂😂😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وااااي😑😑😑 صبح خواهرم زنگ زد كه مهمون داره برم بچه شو ببرم بيرون اذيت ميكرد  فكر كن از ساعت ...

😠😠😠😠

هستی همیشه همین اوضاع به راهه یا وقتی هر بار حامله میشی اینقدر کارهای سخت و مضر انجام میدی ؟!!!!

یه کلام می گفتی کمرم گرفته خونه خوابیدم نمی تونم راه برم ، چه برسه بیام کاری کنم .....

آخه چقدر حرص میدی ما رو ؟!!!!

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
😠😠😠😠 هستی همیشه همین اوضاع به راهه یا وقتی هر بار حامله میشی اینقدر کارهای سخت و مضر انجام میدی ...

بدبخت خيلي گير بود 

مامانمم نبود 

نه بابا اولين بارش بود ميومد پيش من